Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner i Aalborg

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4382 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Søger du en personlig træner i Aalborg? Så kan vi hjælpe dig!

Vi lader dig – helt gratis – indhente op til 3 tilbud fra dygtige og kompetente personlige trænere med ekspertise og interesse i lige netop dine behov. Hvis du mangler en personlig træner til at hjælpe dig med at nå dine mål, hvad end disse måtte være, så er Fit Project den nemmeste vej hertil.

Vi sikrer, at du kun modtager tilbud fra kvalitetssikrede personlige trænere, så du undgår dårlige løsninger og uerfarne trænere!

Find den rigtige personlige træner til dine behov og forudsætninger

Vi har gjort det lettere for dig at finde den helt rigtige træner i forhold til dine behov og målsætninger. Søger du personlig træning af høj kvalitet, så kan du benytte dig af vores store netværk til at finde den helt rigtige. Vi sørger for, at din henvendelse kun modtages af personlige trænere, som er eksperter på dit område, så du altid er sikret kompetent hjælp.

Endvidere sender vi kun henvendelser til personlige trænere, som er fundet egnet på baggrund af blandt andet deres viden, erfaring, uddannelser samt ikke mindst brugernes anmeldelser af deres arbejde. Du behøver altså ikke bruge tid på at skelne mellem gode og dårlige trænere – det har vi gjort for dig!

Som et alternativ til et almindeligt personligt træningsforløb, kan du også vælge at finde et bootcamp forløb i Aalborg. Med et personlig forløb kan du modtage personlig træning sammen med andre – så i er fælles om at kæmpe jer i gennem træningen og forløbet.

Skræddersyet personlig træning

Igennem Fit Project kan du let og overskueligt modtage tilbud på skræddersyede forløb fra personlige trænere, som er tilpassede dine behov samt målsætninger.

Du opretter din henvendelse, og bestemmer selv hvad du har behov for, samt hvilke krav du har. Og bare rolig – vi ringer dig op, efter du har indsendt din henvendelse, og taler denne igennem med dig. På denne måde kan du være sikker på, at du altid ender med at modtage de helt rigtige tilbud på træningsforløb, som passer til dine forventninger.

Vi har vendt processen om, så du ikke behøver lede efter og tage kontakt til en personlig træner, men i stedet kan du lade de personlige trænere komme direkte til dig. På denne måde er du garanteret at modtage tilbud fra en ekspert på dit område, og ligeså vigtigt; en træner som har interesse i lige netop dine behov!

Du vælger selv hvilket tilbud du ønsker at acceptere, og hvis ingen af tilbuddende af tilfrestillende, behøver du ikke acceptere noget.

Træningsmuligheder i Aalborg

Aalborg rummer en masse træningsmuligheder samt adskillige træningscentre. Hvad end du er interesseret i fitness, vægtløftning, styrketræning, crossfit eller noget helt andet – så kan du finde faciliteterne i byen.

Ligeledes findes der mange personlige trænere, alle med forskellige interesser og specialer – og alle klar til at hjælpe dig med din træning. Det kan dog være en udfordring at finde den helt rigtige træner, som både har interesse og ekspertise indenfor dit område, og endvidere sikre sig at han eller hun leverer vejledning af høj kvalitet. Vi har gjort denne proces nemmere.

Med Fit Project slipper du for at lede, vurdere og tage kontakt til hver personlig træner, men kan i stedet modtage gratis tilbud fra trænere på lige netop din opgave. Du slipper altså for alt besværet med at lede rundt på markedet selv for at finde en dygtig personlig træner; vi har nemlig samlet dem for dig, og gjort det let for dig nemt at komme i kontakt med den rigtige træner – så du kan modtage kvalificeret vejledning og hjælp til at opnå dine målsætninger.

Nå dine mål – find en privat træner

Med en personlig træner er du sikret de optimale forudsætninger for at få det maksimale ud af din træning, og nå de resultater du altid har drømt. Hvad end du leder efter hjælpe til at øge din muskelmasse, opnå et vægttab, blive en bedre løber eller noget helt fjerde, så kan du med Fit Project finde den helt rigtige til at hjælpe dig.

En personlig træner i Aalborg kan tilrettelægge og strukturere din træning herunder udforme træningsprogrammer og kostplaner, og sørge for at justere disse løbende. Samtidig er en personlig træner en fantastisk sparringspartner og motivator, som sørger for at du kommer din mål nærmere.

Hvis du træner uden struktur, så vil du i bedste fald opnå middelmådige resultater. Vil du derimod gerne opnå mere med din træning – eller måske bare igang med en sundere livsstil – så er en personlig træner det bedste valg. Med en kompetent træner får du tilrettelagt din træning og kost på optimal vis, så du kommer dine mål og drømme nærmere.

Fit Project gør det lettere for dig

Fit Project er skabt med det formål at gøre det lettere at finde en personlig træner i dit nærområde.

Vores service fungerer helt simpelt ved at:

  • Du opretter din henvendelse med beskrivelse af, hvilke behov og mål du har, samt hvad du ønsker hjælp til.
  • Vi læser din henvendelse igennem, og sender denne i udbud blandt relevante personlige træner med speciale på dit felt.
  • Du modtager kort tid efter op til 3 tilbud fra personlige trænere med interesse i dine behov og målsætninger.

Du vælger herefter selv hvilket tilbud du ønsker at benytte, og dermed hvem der skal være din nye personlige træner. Det er gratis og uforpligtende!

Leder du udelukkende efter hjælp til din kost, så kan du også benytte Fit Project til at indhente tilbud fra kostvejledere i Aalborg.