Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Jeres Livs Form Med en Personlig Træner til par-træning

Med en personlig træner opnår I jeres mål og kommer godt i gang med jeres træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til jeres behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Personlig træner giver resultater, fordi det har fokus på dine individuelle behov og forudsætninger. Ligeledes er dine interesser i fokus i et personligt træningsforløb, og det er grundlæggende struktureret på en sådan måde, at det imødekommer lige netop dét, du har brug for.

Af selvsamme årsag er personlig træning den ultimative vej til gode resultater – uanset din målsætning. Men personlig træning behøver ikke nødvendigvis være udelukkende for dig – du kan også finde et personligt træningsforløb, som du kan dele med din kæreste, mand, ven eller veninde.

Med en personlig træner til et par-forløb, kan i sammen træne med jeres træner og begge få hjælp til at opnå jeres ønskede mål. Hertil kan i løbende finde motivation, støtte og opmuntring i hinanden – og ikke mindst jeres træner – så I ikke er alene om strabadserne.

Hvis du ønsker at træne sammen med din kæreste eller en god ven, så kan vi hjælpe jer med at finde den helt rette træner til jeres forløb sammen, så i kommer i gang på absolut bedste vis.

Personlige træningsforløb for par, venner og veninder er populære

Personlige træningsforløb for par og venner bliver mere og mere populære, og i dag er der mange, der benytter muligheden. Ligeledes er der flere trænere, som begynder at tilbyde det til deres kunder, fordi det simpelthen er så efterspurgt. Derudover er det en spændende måde for trænere at arbejde med flere mennesker på, som kan træne sammen om at opnå fælles og individuelle mål.

Træning sammen med en veninde, ven eller kæreste er populært, fordi det for rigtig mange er mere motiverende end at træne på egen hånd. Sammen med en god ven føler du dig nemlig ikke alene om det hele, og du får løbende opmuntring og støtte, så du giver den fuld gas til hver træning.

Hvis du/I er i samme båd – og ønsker at træne som et par med jeres egen træner – så kan vi hos Fit Project hjælpe jer med at finde det helt rette træningsforløb og ikke mindst den rette træner.

Her kan I hurtigt og nemt få tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær jer, så I nemt kan få overblikket og finde frem til den helt rigtige løsning!

Kom i form sammen med din kæreste eller veninde

Par-træning er perfekt for jer, som sammen ønsker at komme i bedre form, opnå en fastere krop eller måske få en god start på et nemt vægttab.

En personlig træner – såfremt det er den rette – er nemlig ekspert på lige netop dine behov, så du kan få eksperthjælp til at opnå dine mål, uanset hvad disse måtte være.

Med en personlig træner får I den optimale struktur på jeres træning, I får optimal vejledning i øvelsesteknik og I får løbende et solidt skud motivation og inspiration af jeres træner, så i hele tiden bliver holdt til ilden. Hertil kan jeres personlige træner naturligvis hjælpe med professionel kostvejledning, så i får gang i sunde og holdbare spisevaner sideløbende.

Hvis I sammen har besluttet jer for, at jeres træning skal ordentligt i gang – eller hvis i måske bare ønsker bedre resultater eller mere fart på jeres vægttab – så kan en personlig træner være lige netop dét, som I har brug for.

Par-træning er motiverende og spændende

I modsætning til et individuelt træningsforløb så giver et træningsforløb som par bare en større fællesskabs følelse.

Her er i sammen om det hele; både på godt og ondt. Når det er hårdt, kan I sparke hinanden bagi, og når det går bedre, kan I rose hinanden og finde anerkendelse. Ikke mindst så bliver hele oplevelsen oftest noget kun sjovere af, at I er to om det hele – og i kommer uden tvivl til at grine og smile sammen flere gange undervejs i forløbet.

Derudover så giver det jeres personlige træner mulighed for at lave og anvende helt andre øvelser, som I kan udføre sammen i fællesskab. Ikke mindst så har I mulighed for at dyste mod hinanden internt, hvorfor du kan rigtig kan vise din kæreste eller gode veninde, at du er den bedste. Det er godt for motivationen – og det får jer til at yde jeres maksimale til hver eneste træning!

Er du meget motiveret af at træne med andre, så kan du/I også overveje at finde et bootcamp forløb nær jer.

Opnå jeres mål med en dygtig personlig træner

Hos Fit Project sætter vi kvalitet højt, og alle vores personlige trænere er bedømte af deres tidligere klienter, så I kan være sikker på et godt match og en kompetent personlig træner.

Har I sat jer som mål, at I skal have godt gang i jeres træning – og ønsker I at gøre det sammen – så kan I altså være sikker på, at komme i kontakt med dygtige trænere til par-træning her.

Med jeres helt egen træner kan I sammen komme i god form og opnå alle de mål, som I har sat jer. I får optimal hjælp til jeres træning og kost af en personlig træner, og i vil sammen blive tæsket igennem hård og effektiv træning, så i virkelig får maksimal udbytte og værdi for pengene!