Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Bliv klar til din optagelsesprøve med en personlig træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og bliver klar til din optagelsesprøve. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

At blive klar til den fysiske optagelsesprøve, hvad end det er ved politiet, militæret, Falck, beredskabsstyrelsen eller et helt femte sted, kan være en stor mundfuld for rigtige mange. Faktisk kan det være så stor en mundfuld for nogen, at det kan virke helt uoverskueligt at skulle gennemføre (eller måske bare søge i første omgang), hvorfor deres drømmejob kun bliver ved tanken.

For andre går det bedre; men de mangler stadig det sidste stykke, førend de kan få topkarakterer i deres fysiske prøver, og dermed øge deres chancer for at komme i betragtning og blive optaget.

Uanset hvilken situation du står i, så kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde den helt rigtige personlige træner, som kan sørge for, at du bliver helt klar til din fysiske prøver – og klarer det hele til perfektion!

Hvad er en fysisk optagelsesprøve

En fysisk optagelsesprøve ved politiet, Falck eller et helt andet sted har til formål at teste din egnethed til selve uddannelsen samt efterfølgende arbejde. Med andre ord vil en fysisk optagelsesprøve teste dig i de fysiske kapaciteter og egenskaber, som er et krav for at kunne klare hhv. uddannelsen og efterfølgende præstere optimalt i det givne job.

Af samme årsag skal du selvsagt også kunne klare prøven til punkt og prikke, både for at blive optaget i første omgang – men også for at kunne klare uddannelse efterfølgende.

De fleste optagelsesprøver tager udgangspunkt i en god blanding af konditions- og styrketests, da begge elementer spiller en stor rolle på uddannelserne. Ligeledes vil elementer som balance, reaktionstid og eksplosiv muskelstyrke ofte indgå i prøverne.

I praksis vil mange optagelsesprøver tage udgangspunkt i styrkeøvelser som eksempelvis bænkpres, kropshævninger, rows og lignede. Derudover vil løb i form af Coopertests, bib-tests typisk indgå i forhold til at afprøve og måle din nuværende kondition.

For at lære mere om de respektive prøver og krav og blive klogere på din træning, kan du læse denne artikel omkring fysiske optagelsesprøver.

Hvordan kan en personlig træner forberede mig til optagelsesprøven?

Som du kan forstå nu, så kræver det en anelse forberedelse, hvis du skal kunne klare din optagelsesprøve godt. Du skal nemlig både være stærk og være i god form, og det kan for nogen være en stor udfordring – alt efter udgangspunkt.

Derudover forholder det sig således, at flere steder herunder militæret samt politiskolen bedømmer dig ud fra hvor godt, du har klaret de forskellige fysiske prøver. Du skal altså ikke blot gennemføre prøverne; men derimod klare dem så godt som muligt, så du kan få topkarakterer hele vejen rundt og øge dine chancer for i sidste ende at blive optaget!

Her kommer en personlig træner ind i billedet; en dygtig træner med forstand på at hjælpe folk med at blive klar til deres fysiske optagelsesprøve kan nemlig hjælpe dig på rette spor, så du excellerer på dagen og klarer samtlige fysiske tests til perfektion.

Med en kompetent træner på sidelinjen får du hjælp til træningsplanlægning, øvelsesteknik og vejledning lige netop dér, hvor du har brug for det. Ikke mindst hjælper en personlig træner med at give dig det nødvendige skub, så du får fart på din træning og dermed opnår de ønskede resultater.

Med Fit Project kan du hurtigt, gratis og nemt indhente tilbud fra kompetente trænere nær dig, så du hurtigt kan finde den helt rette træner til dine behov.

En personlig træner tilpasser træningen til dig

Den helt store fordel ved at have en personlig træner er, at du får kompetent hjælp til at skræddersy din træning til lige netop dine behov og forudsætninger.

En dygtig og veluddannet personlig træner er ekspert i træningsplanlægning, og han/hun kan strukturere din træning således, at du opnår dine mål på bedst mulig vis. Ligeledes er en personlig træner den perfekte sparringspartner, som kan sørge for, at du løbende bliver holdt til ilden og får mest muligt ud af din indsats i træningscenteret.

Uanset om du står og er udfordret på din styrke eller kondition – eller måske begge dele – så vil du med en træner stille dig selv stærkt i forhold til at forbedre dine svage sider, så du kan brillere til din fysiske optagelsesprøve – og dermed ende med at blive optaget!

Få styr på teknikken før optagelsesprøven med en dygtig træner

Måske står du den situation, at du har svært ved at udføre mange styrkeøvelser korrekt, hvorfor du selvsagt er nervøs for din optagelsesprøve.

Hvis ikke du er vant til at træne, så kan det være svært at klare kravene, fordi din teknik simpelthen halter i flere øvelser. Heldigvis er det noget, du nemt kan få rettet op med en dygtig personlig træner, som kan lære dig at løfte og bevæge dig optimalt.

Med korrekt øvelsesteknik stiller du dig ikke blot bedre i forhold til optagelsesprøven – du får også mere ud af din træning fremadrettet og minimerer endvidere din skadesrisiko. Kort og godt er en personlig træner den direkte vej til at få maksimal udbytte af din træning, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Med Fit Project kan du få gratis tilbud fra dygtige trænere i dit nærområde, så du kan skabe overblikket og finde den helt rigtige træner og løsning til dine behov.