Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå en Stram Krop og Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med at få strammet din krop op. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du står og tænker, at du godt kunne have brug for at få strammet din krop op, komme af med nogle få kilo og generelt bare opnå en fastere og stærkere krop, så kan en personlig træner hjælpe dig på rette vej.

Med hjælp fra en personlig træner får du kompetent vejledning i forhold til at komme af med de overflødige kilo og få opbygget styrke og muskelmasse, så du i sidste ende kan stå med en veltrænet, fast og lækker krop, som du stolt kan vise frem.

Hos Fit Project kan du nemt og gratis indhente tilbud fra personlige trænere nær dig – og vi kan finde den helt rette, der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at opnå en opstrammet og fast krop!

Sådan får du en fast og stram krop

En tonet og fast krop kræver som udgangspunkt to ting; en lav fedtprocent og en fornuftig mængde muskelmasse. Har du ikke begge dele, så vil du ikke opnå det markerede look, du ønsker.

Derfor skal du først og fremmest i gang med fornuftig styrketræning, så du kan opbygge øget muskelmasse, blive stærkere og ikke mindst få det hele til at ”sidde lidt bedre”. Får du først rigtigt gang i din styrketræning – og dermed øget din styrke og muskelmasse – så vil dit fundament være på plads til at skabe en tonet og opstrammet krop.

Den anden del er at sænke din fedtprocent, så dine muskler bliver markeret og tydelige. lægger du disse to ting sammen, så får du ultimativt det resultat, du ønsker; nemlig en fast og opstrammet krop du kan være stolt af!

Hvis du skal i gang med et større vægttab – eller bare har brug for hjælp til dit vægttab – så kan vi ligeledes hjælpe dig med at finde en personlig træner med ekspertise i vægttab.

En personlig træner hjælper dig med at opnå en stram krop

Med en personlig træner får du den ultimative hjælp til de to ting, som er nødvendige for, at du kan opnå en fast og markeret krop.

Først og fremmest kan en dygtig træner hjælpe dig med at komme godt i gang med at styrketræne (eller forbedre din nuværende træning), så du kan opbygge større og stærkere muskler. Helt lavpraktisk vil en personlig træner hjælpe dig med øvelsesteknik, planlægning af dit træningsprogram og ikke mindst sørge for, at du får passet din træning og yder dit bedste!

Hertil vil din personlige træner – såfremt du har behov for det – fungere som din egen kostvejleder løbende, så du spiser korrekt i forhold til at opbygge muskelmasse og/eller forbrænde fedt, så du kan få sænket din fedtprocent.

Endeligt er en personlig træner naturligvis behjælpelig med at få dig i gang med noget solidt konditionstræning, som kan hjælpe dig til at forbrænde bunkevis af kalorier!

Træn korrekt med en personlig træner

Endeligt kan en personlig træner med speciale i opstramning hjælpe dig med at træne korrekt.

Du har sandsynligvis allerede prøver kræfter med diverse former for træning lige fra træning med frie vægte i et center til træning ude i naturen. Ligeledes har du sikkert erkendt, at du har svært ved at gennemskue hvordan, du skal træne for at opnå resultater – og du har ydermere svært ved at holde motivationen og gejsten oppe.

Grundlæggende mangler du viden om træning og kost, og du har ikke redskaberne til at holde din træning ved lige, hvorfor dine resultater aldrig er varige. Du mangler en person, som kan lære dig at træne korrekt herunder lære dig hvilke øvelser du skal træne, hvor ofte, hvordan og ikke mindst hvordan, du sideløbende skal styre din kost (for slet ikke at tale om det mentale aspekt). Du er måske faldet i diverse myter omkring træning for kvinder, og du har brug for at lære det hele korrekt fra en kompetent træner, så din træning for alvor kan begynde at give dig de ønskede resultater.

Hertil mangler du en sparringspartner, som kan hanke op i dig og forpligte dig til at komme ordentligt i gang og hjælpe dig med at finde ind i de gode vaner og rutiner, så din træning bliver en fornøjelse – og dine resultater holdbare. Således bliver du i stand til ikke blot at opnå en fast og tonet krop – men også forblive stram og trænet fremover!

Få et spark bagi af den rette træner – og opnå en fast krop!

Skal du opnå den opstrammede og faste krop, så har du ikke blot brug for en træner, der kan strukturere og planlægge din træning og derudover piske dig igennem dit program hver eneste gang, du træner.

Du har brug for en træner som forstår dine forudsætninger behov, og som du har en god kemi med. Din træner vil fungere løbende som din sparringspartner, hvorfor det naturligvis er vigtigt, at I kan godt med hinanden.

Hertil skal en personlig træner forstå at motivere og inspirere dig, så du finder glæde i din træning og kommer ind i gode daglige rytmer og dermed er i stand til at holde din træning kørende i fremtiden.

Her kan du nemt få gratis tilbud på træningsforløb fra personlige trænere nær dig, som har interesse i dine behov og forventninger, så du har god mulighed for at finde den helt rette – og træningsforløb – til dine ønsker.

Vil du gerne i gang med at opbygge en opstrammet, fast og tonet krop, så kan en personlig træner være den løsning, du har brug for!