Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Online Personlig Træner

Med en online personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Stadig flere personlige trænere udbyder idag online træningsforløb. Et online træningsforløb er i modsætning til et traditionel forløb med en personlig træner, et forløb hvor du aldrig er fysisk sammen med din træner. Kommunikationen mellem dig og din personlige træner foregår altså udelukkende online vha. mails, tlf, skype og lignende metoder. På trods af dette er der ingen grænser for, hvilken træningsform der kan udføres som et onlineforløb.

Et online træningsforløb har naturligvis sine begrænsninger, men bestemt også sine fordele – og så kan et online forløb sagtens give nogle helt fantastiske resultater!

Kommunikér online med din personlige træner

Ved et online forløb fungerer al kommunikation og træningsvejledning online. De mest gængse måder at gøre dette på er via tlf og mail, men det er langt fra de eneste metoder der findes. Opkald med webcam og brug af diverse apps til smartphones er ligeledes en mulighed, og særlig brugen af videoinstruktion og vejledning er særlig benyttet.

Du mødes ikke fysisk med din personlige træner i et online forløb, men du har altså stadig rig mulighed for at kommunikere med din træner. Du kan være sikker på, at du ikke bliver overladt til dig selv, og at din træner altid er let at komme i kontakt med – på trods af at i ikke mødes fysisk.

Billigere personlig træning

En af de største fordele når det kommer til online træningsforløb, er for rigtig mange at det er billigere end et traditionelt forløb, hvor man også mødes fysisk. Omvendt tror rigtig mange desværre også at et online forløb er af ringe kvalitet – hvilket er langt fra sandt.

Personlige trænere kan tilbyde online forløb billigere end traditionelle forløb, da online forløb kræver mindre tid og arbejde fra trænerens side. Du kan derfor med fordel benytte online træning, hvis du gerne vil have billig personlig træning.

Et online forløb har nogle begrænsninger i forhold til et traditionelt forløb, men kvaliteten af den træning du modtager er stadig helt i top. Et online træningsforløb forringer ikke den vejledning du modtager, den modtages bare på anden vis – og det kan sagtens give fantastiske resultater.

Online personlig træning kan benyttes uanset hvor du træner

En anden stor fordel ved online træning er, at du ikke er begrænset af hvor du bor eller træner. Din personlige træner kan let bo i den anden ende af landet, og stadig give dig et fremragende forløb med kompetent vejledning og instruktion.

Ved et online forløb har du lettere ved at modtage tilbud fra en lang række af personlige trænere, eftersom deres geografiske lokation ikke er en begrænsning.

Udover at du ikke er afhængig af din personlige træners geografiske lokation, er du heller ikke begrænset af, hvornår de har mulighed for at træne med dig. Det betyder, at du lettere kan få din træning til at passe ind, når du har tid – hvilket kan være en stor fordel, hvis du ikke har meget tid til at træne.

Ingen hands on vejledning

Begrænsningen ved online træning, er at du aldrig mødes fysisk med din personlige træner. Af denne grund kan din personlig træner ikke komme med direkte ”hands on” vejledning og hjælp, hvilket kan være en forhindring for nogle personer.

Hvis du er meget uerfaren, så er et forløb, hvor du mødes fysisk med din personlige træner muligvis at foretrække. På denne måde har han eller hun har større mulighed for, at lære dig korrekt teknik i forskellige øvelser. Er du derimod rutineret og har styr på teknikken, så kan et online forløb med en kompetent personlig træner være et godt valg!

Få rettelser af din personlige træner online

Hvis du er bange for, at du bliver efterladt lidt til dig selv ved et online forløb, eller ikke har muligved for at modtage rettelser – så tager du heldigvis fejl. En personlig træner har god mulighed for at tilpasse forløbet løbende, samt give dig feedback på din teknik ved brug af videoanalyse og lign.

Herudover kan en personlig træner let fremvise korrekt teknik i et online træningsforløb vha. eksempelvis egne videoer, samt komme med gode råd og anvisninger som du skal huske når du træner, baseret på dine tilbagemeldinger og problemstillinger.

Online personlig træning kan benyttes ved alle træningsformer

Online personlig træning kan benyttes uanset dit mål. Lige gyldigt hvilken træningsform du dyrker, om der er tale om bodybuilding, fitness eller styrketræning, så vil det være muligt at modtage vejledning, træningsprogrammer, kostplaner og kvalificeret hjælp via et online træningsforløb!