Kategori: Triceps

Triceps har en stor del af æren, når en overarm ser stor ud – og derfor skal den naturligvis trænes! Mangler du inspiration til din træning, eller er du nysgerrig på hvordan man udfører forskellige triceps øvelser, så finder du her på siden vores videoer af forskellige øvelser til triceps. Med Fit Projects øvelsesbibliotek løber du aldrig tør for inspiration til træningsprogrammet, og vi opdaterer jævnligt med nye og spændende øvelser.

Bænkpres smalt greb

Smalt bænkpres er sammen med almindelig bænkpres en sikker vinder i ethvert træningsprogram. Øvelsen er effektiv til at udvikle styrke og muskelmasse i din overkrops pressemuskulatur og særligt i dine triceps. I modsætning til et normalt bænkpres, så skaber bænkpres med smalt greb nemlig et væsentligt større stress på dine triceps, hvorved de trænes mere… Read more »

Armbøjninger smalt

Armbøjninger med smalt greb er samme øvelse som armbøjninger med bredt greb med den ene forskel, at dine hænder i stedet er placeret smalt i denne øvelse. Armbøjninger udført på denne måde vil ramme din triceps i højere grad end armbøjninger med bredt greb – men omvendt have mindre fokus på din brystmuskulatur. Armbøjninger –… Read more »