Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå fornyet motivation og kom i form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du er gået helt død i din træning og virkelig har brug for fornyet inspiration og motivation, så kan en personlig træner hjælpe dig på rette spor igen.

Med en personlig træner får du et frisk pust til din træning, nye spændende træningsmetoder, forpligtelse og ikke mindst et kærligt spark bagi. Hertil hjælper en personlig træner naturligvis med at gøre din træning spændende igen, så du rent faktisk gider udføre det!

Her hos Fit Project har vi et stort netværk af personlige trænere i Danmark, så vi hurtigt og nemt kan finde den helt rette træner – og det helt rette træningsforløb – til dig og dine behov. Befinder du dig eksempelvis i den situation, at du har svært ved at hanke op i dig selv og finde glæden i din træning – ja så kan vi hjælpe dig med at finde et træningsforløb med en træner, der har forstand på at give dig fornyet motivation!

Gør din træning interessant med en dygtig træner

Vi kender det alle sammen; på et eller anden tidspunkt begynder ens træning at blive mindre og mindre spændende for til sidst at være røvkedelig – for nu at sige det rent ud.

Har du ikke den fornødne viden og erfaring, så kan det være svært at holde din træning interessant og varierende, så det altid er en fornøjelse. Det resulterer i, at det til sidst bliver en sur pligt, hvorfor du vil være tilbøjelig til at give helt op (og så får du hvert fald ingen resultater).

Her kan en kompetent personlig træner være den redning, du har brug for. En dygtig træner kan nemlig hurtigt give din træning et solidt skub i den rigtige retning, så den ikke blot bliver resultatskabende – men også spændende og inspirerende at udføre.

Hvad end du har kastet din kærlighed til styrketræning, konditionstræning – eller blot har brug for hjælp til vægttab – så kan vi finde den rette træner til dig, som kan få din træning (og din psyke) på rette spor!

Spændende træning er vejen til resultater

Velstruktureret og planlagt træning er vejen til holdbare og gode resultater – men fornuftig planlægning er sjældent nok.

Hvis din træning er kedelig og triviel, så vil du nemlig være tilbøjelig til at kaste håndklædet i ringen før eller siden, og så opnår du lige præcis ingenting. Det nytter derfor intet kun at fokusere på at optimere din træning til punkt og prikke, hvis hele din planlægning ikke stemmer overens med din interesse og lyst til at træne.

Det er derfor alfa og omega, at du planlægger din træning på en sådan måde, at det bliver spændende og interessant for dig. Dette gør sig gældende, uanset om du står og skal i gang med at træne, komme i bedre form eller ønsker at komme i gang med et hurtigt vægttab.

Føler du at din træning er blevet kedelig, og har du svært ved at finde inspirationen og lysten til at få trænet, så bør du altså se på din planlægning – og få den ændret således, at din træning igen bliver spændende for dig.

En personlig træner hjælper dig med at finde motivationen og lysten

Endeligt så kan den rette personlige trænere være med til at genfinde lysten og motivationen hos dig, så du igen kan finde glæde i din træning. En træner hjælper både med opmuntring, støtte og forpligtelse – men også til at strukturere din træning, så den bliver spændende og interessant for dig.

Er du gået i stå grundet manglende motivation og dalende lyst, så kan et personligt træningsforløb altså være det helt rette for dig. Her får du ikke bare hjælp til træningsplanlægning rettet mod dine mål – men også hjælp til det mentale aspekt herunder at genfinde og styrke din lyst og motivation alt efter, hvad du har behov for.

Med en træner får du endvidere redskaberne til at højne din motivation, så din træning endnu en gang kan bliv en sand fornøjelse, og så du bedre kan varetage den på egen hånd fremover og gøre den til en fast og integreret del af din hverdag!