Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Bliv en bedre løber og kom i dit livs form med en personlig træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med dit løb. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4250 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Løb har altid været en populær motionsform herhjemme – og med god grund. For det første er løb tilgængeligt for alle, utrolig effektivt, og så er det en fantastisk let måde at få brugt kroppen på. Det er let at binde løbeskoene og gå igang, men har du et mål om enten at blive en hurtigere løber eller kunne løbe længere – ja så kræver det en del planlægning, hvis du virkelig vil rykke dig.

Rigtig mange har endvidere et mål om at konkurrere på nogle bestemte løbedistancer, forbedre deres evner som triatlet eller kunne gennemføre et maraton. Hvad end dit mål er, så kan en personlig løbetræner hjælpe dig – bare du elsker at løbe!

Opnå dit mål om at løbe et maraton!

Maratonløb, både hele og halve, er blevet rigtig populære blandt løbere og almene motionister. Et maratonløb er præcis 42,195 km langt og et halvmaraton – som navner indikerer – halvdelen af dette. Det er for mange en stor milepæl at løbe et helt eller et halvt maraton, fordi det kræver en indsats og hårdt arbejde at nå dertil.

Mange ender desværre ofte med at lægge deres drøm om et maratonløb på hylden, da de enten:

  • Render ind i dumme overbelastningsskader.
  • Ikke kan opnå konditionen til at løbe de lange distancer.
  • Helt mister motivationen til at løbetræne efter noget tid.

Dette er ærgerligt, da disse ting kan undgås ved at planlægge din løbetræning korrekt. En kompetent løbetræner sørger for at du ikke skal lægge din drøm om et maratonløb på hylden, og hjælper dig med at nå dit mål igennem et korrekt planlagt træningsforløb.

Få din løbetræning korrekt planlagt

Det er let bare at smutte ud af døren og gå igang med at løbe, eller følge et generisk løbeprogram. Lidt for let måske. Du opnår ofte hurtig fremgang når du starter med at løbe, men efter noget tid vil det komme langsommere og langsommere – for til sidst at gå helt i stå, hvis ikke din træning er korrekt planlagt.

Styrketræning er et andet element som mange løbere helt undlader at bruge tid på, hvilket er yderst uheldigt; da du med korrekt styrketræning kan øge din præstation som løber og samtidig minimere din risiko for skader.

En kompetent løbetræner strukturer din løbetræning, så du sikrer dig konstant fremgang. Det er den bedste vej til at sikre dig, at du altid får maksimal udbytte af din løbetræning!

Bliv en hurtigere løber og slå dine løbetider

Det er sjovere at løbe hvis man har et mål med det. Sæt dig det mål at slå dine rekorder, hvad end det er ved at løbe hurtigere eller længere – så har du også noget at planlægge efter. Det er motiverende at løbe hurtigere på en 5 km distance, ligesom det er motiverende at kunne løfte tungere, hvis man træner med vægte. Omvendt er det rigtig umotiverende at opdage, at man ikke forbedrer sine løbetider trods hård træning.

Et forløb med en personlig løbetræner vil sørge for at du ikke står stille, og at du får den planlægning og vejledning der skal til, for at du kan slå dine egne rekorder og blive en bedre løber.

Få rettet din løbeteknik af en løbecoach

Træningsplanlægning og strukturering hjælper dig meget, men en forbedret løbeteknik er ligeledes vigtig, for at få det optimale ud af dit løb!

Du kan blive en bedre løber ved blandt andet at få rettet din løbepositur, vejrtrækning, hvordan du lander på foden samt skridtrate og længde af en dygtig løbetræner. På denne måde sikrer du dig at du opnår dit fulde potentiale som løber, og minimerer samtidig risikoen for løberelaterede skader.

Bliv en bedre triatlet

Triatlon er blevet en passion for mange på både motions samt eliteniveau. Triatlon er en sport hvor man konkurrerer i både svømning, cykling og løb, på forskellige distancer hvoraf kongedistancen kaldes en ironman. En hel ironman består af 3800 m svømning, 180 km cykling og 42,195 km løb, og alt sammen skal fuldføres indenfor en fast tidsramme, for at man kan kalde sig ironman.

Har du ambitioner om at prøve kræfter med triatlon, eller er du allerede triatlet men kæmper med løbedelen – så kan en personlig løbetræner hjælpe dig, så du bliver en bedre triatlet.

Undgå løberelaterede skader

Korrekt planlægning og løbeteknik gør dig ikke bare til en bedre løber, det sørger samtidig for, at du kan fortsætte som løber fremfor at bruge tid på genoptræning. Måske har du allerede prøvet at rende ind i nogle dumme løberelaterede skader, og har svært ved at komme af med disse igen – og forstår derfor hvor frusterende det kan være.

Ved at få hjælp af en kompetent løbecoach, og få et tilrettelagt forløb til lige netop dig, minimerer du risikoen for, at du skal holde pause fra dit løb.