Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en kompetent kostvejledning

Med en kostvejleder opnår du dine mål og kommer godt i gang med en sund livsstil. Få gratis tilbud på kostvejledning fra 3 kostvejledere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hos Fit Project finder du kun kostvejledning af høj kvalitet. Vi vurderer alle kostvejledere, før de tilknyttes vores service, og udfører endvidere kontrol løbende. Det vil altså sige, at du er sikret en kompetent vejleder til at hjælpe dig, når du indhenter tilbud med Fit Project.

Kostvejledning handler om dig og din sundhed, og derfor er det yderst vigtigt, at kvaliteten er helt i top. Det er svært at finde en dygtig kostvejleder, specielt hvis man ikke har det nødvendige netværk, hvorfor vi har gjort det meget nemmere.

Med Fit Project kan du nemt og uforpligtende modtage op til 3 gratis tilbud fra kvalitetssikrede kostvejledere, og du kan helt frit vælge hvilket tilbud, du ønsker at benytte. Vi sørger naturligvis for, at du kun modtager tilbud fra kostvejledere med interesse og ekspertise indenfor lige netop dit felt.

Hvad er formålet med kostvejledning?

Formålet med kostvejledning er helt simpelt at give dig de bedste forudsætninger for at spise korrekt, og dermed hjælpe dig med at opnå de ting du ønsker. Det vil altså sige, at en kostvejleder lærer dig omkring god kost, hvad du skal spise, hvor meget og hvor ofte – afhængig af hvad du gerne vil opnå.

Det er essentielt med fornuftig og veltilrettelagt kost, hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at nå dine mål, og her er kostvejledning et særlig godt redskab. Kostvejledning foretages af en ekspert på ernæring og kost, og derfor er du garanteret optimal hjælp til, at kunne opfylde dine mål og ønsker.

Og hvordan fungerer det?

Kostvejledning foregår typisk ved, at du mødes med din kostvejleder, og sammen finder i frem til hvad du har behov for, og hvad dine målsætninger er. Herefter vil din kostvejleder vejlede dig i brugen af kost i forhold til dine mål, og hvis du har behov for det, så kan du få lavet konkrete kostplaner, som du kan følge.

Du vil typisk mødes et par gange med din kostvejleder, for at få lavet opfølgninger og tilpasninger til din kostplan. Når du indhenter tilbud med Fit Project sørger vi naturligvis for, at du modtager tilbud på kostvejledning, som passer til dine forventninger og krav.

Få lavet en kostplan til dine specifikke behov

En kostplan er udført således, at den indeholder de præcise mængder af blandt andet kalorier, protein, kulhydrater og fedt, som du har behov for. Ved at følge en kostplan er du garanteret optimale forudsætninger for at blive sundere og få mere energi, komme af med din overvægt eller for at få maksimal udbytte af din træning.

Det er vigtigt at pointere, at en kostplan altid skal være designet ud fra dine mål og behov, hvorfor det altid giver det bedste resultat at modtage hjælp fra en ekspert, fremfor eksempelvis at finde en kostplan på internettet.

Kort og godt så er en kostplan tilpasset dine individuelle behov langt mere effektiv, end en generisk kostplan som ikke er lavet specifikt til dig. Således er kostvejledning et yderst effektivt redskab, fordi det tager udgangspunkt i dig og din situation på samme vis som personlig træning gør.

Hvorfor modtage kostvejledning?

Du kan med stor fordel benytte kostvejledning, hvis du har brug for hjælp af en ekspert til at komme på rette spor. Kosten betyder enormt meget for mange parametre herunder din generelle sundhed samt overskud, for slet ikke at nævne hvor stor en rolle det spiller i forhold til din præstationsevne.

Kostvejledning kan altså være en stor hjælp til mange forskellige ting, uanset hvad målet er. Vil du gerne have mere ud af din styrketræning eller fitness træning, eller vil du bare gerne i gang med en sundere livsstil, så er kostvejledning noget, der kan hjælpe dig utrolig meget.

Kostvejledning på dit område

I forlængelse af ovenstående, så er det værd at navne, at vi naturligvis sørger for, at du kun får tilbud fra kostvejledere, som er eksperter på lige netop dit område. Du får altså ikke bare tilfældige tilbud, men udelukkende tilbud fra kostvejledere med stor erfaring og ekspertise i dit felt – og som samtidig er interesserede i dine behov og målsætninger.

Dermed er du sikret udelukkende at modtage relevante tilbud med Fit Project!

Kostvejledning gør ikke din hverdag kedelig

Rigtig mange tror, at kostvejledning gør deres hverdag kedelig og triviel, men det er langt fra sandt. En dygtig kostvejleder forstår udmærket, hvordan en kostplan skal strikkes sammen, så den ikke er kedelig – men derimod inspirerende – at følge.

Hvis du selv skal stå for at planlægge din kost, og sikre at du får den nødvendige næring samtidig med, at din kost er sund, så er det let at ende med en kedelig kostplan. Og resultatet af en kedelig og ensformig kostplan er, at man helt simpelt stopper med at følge den – og det får du naturligvis intet ud af.

Kostvejledning udført af en kompetent person er vejen til en effektiv plan, som ikke tager lysten fra dig, men som er inspirerende for din hverdag – og som samtidig giver dig resultater.