Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en kostvejleder

Med en kostvejleder opnår du dine mål og kommer godt i gang med en sund livsstil. Få gratis tilbud på kostvejledning fra 3 kostvejledere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

En kostvejleder er en person som har stor ekspertise og uddannelse indenfor kostplanlægning, eksempelvis i forhold til vægttab, muskelforøgelse, forbedret livsstil og sundhed eller andet. En kostvejleder hjælper ikke med at planlægge din træning som en personlig træner gør, men fokuserer i stedet udelukkende på kosten, og kan vejlede dig i korrekt kost samt lave kostplaner til dig baseret på dine behov og målsætninger.

Der findes kostvejledere med speciale indenfor mange forskellige områder, og her er det vigtigt, at du finder den helt rigtige kostvejleder med ekspertise på dit felt, hvilket du let kan finde ved at indhente tilbud med Fit Project.

Få styr på kosten

En kostvejleder er perfekt for dig som ønsker at få styr på din kost, og som ønsker en kompetent vejleder til at hjælpe dig med at spise rigtigt. Kosten spiller en stor rolle både med henblik på generel sundhed, men i særdeleshed også når det kommer til øget præstationsevne, vægttab, øget energiniveau samt en masse andet.

Din kost bør altid planlægges ud fra dine mål, så du får de rigtige mængder af blandt andet makronutrienter og kalorier i forhold til at opnå det du ønsker.

Med Fit Project kan du let indhente op til 3 tilbud på dygtige kostvejledere, som har speciale og interesse i lige netop dine problemstillinger og behov. Så hvad enten du leder efter hjælp til at sænke din fedtprocent, opnå mere energi, få større muskler eller noget helt andet, så kan du finde det her!

Få mere energi med en kostvejleder

Kosten er afgørende for blandt andet dit energiniveau, hvorfor det er enormt vigtigt, at du spiser og drikker korrekt. Har du en travl og stressende hverdag, så kan det være svært at finde tid og overskud til at lave sund og indholdsrig mad – samt finde overskuddet til overhovedet at sætte sig ind i hvad sund og indholdsrig mad i det hele taget indebærer.

En kostvejleder kan gøre det hele nemt ved at vejlede dig, strikke kostplaner sammen og hjælpe dig til at komme igang med at spise korrekt. Med en kostvejleder er du sikret optimal hjælp med din kost – og du slipper altså helt for selv at skulle kæmpe med at få styr på det hele.

En kostvejleder er den sikre vej til et vægttab

Et vægttab, både større og mindre, er noget rigtig mange ønsker at opnå, og her er en kostvejleder en fantastisk hjælp. Kosten er muligvis det absolut vigtigste punkt at have styr på, når målet er at smide vægt, og noget som der virkelig skal være styr på.

Det handler om at forbrænde flere kalorier end du indtager, hvis du vil tabe dig, og det skal helst gøres på en sådan måde, at du ikke ender med at blive træt af det og dermed opgive. Det er endvidere vigtigt at du sørger for at få den næring, eksempelvis protein, som du har behov for, selv når målet er at tabe sig.

En dygtig kostvejleder med forstand på kostplaner rettet mod vægttab, kan hjælpe dig med at tabe dig ved hjælp af god kostvejledning, og sammensætte planer som gør at du let taber de ekstra kg., som du ikke selv kan komme af med. Samtidig kan en kostvejleder sørge for, at du ikke skal lave alt det kedelige som eksempelvis at tælle kalorier.

Kosten betyder alt for din træning

Vejen til fantastiske resultater kommer igennem hård træning og fornuftig kost. Træner du hårdt og godt, men opnår ikke resultater, så er det sandsynligvis fordi din kost halter.

Det sker typisk at folk bruger alt deres energi på træning – og faktisk træner helt korrekt – men samtidig glemmer de fuldstændig kosten. Hvis ikke kosten er optimal, så vil resultaterne heller aldrig blive det. Dette gælder både hvis målet er at blive stærkere, opnå øget muskelmasse, præstere bedre i ens sport eller noget helt fjerde.

Hvis du har styr på din træning, men har brug for hjælp til kosten, så kan en kostvejleder være det helt rigtige valg for dig. Med en fornuftig planlagt kostplan og god vejledning er du sikret optimal udbytte af din træning!

Bliv inspireret og lær omkring kost

Med en kostvejleder har du en unik mulighed for at finde den inspiration du mangler til at spise sundt. De fleste af os har prøvet at spise sundt i en periode, men desværre er det let at miste lysten til at fortsætte efter lidt tid.

Typisk er problemet at motivationen daler efter noget tid, fordi maden helt simpelt bliver kedelig. Hvis du har prøvet denne situation, eller er i den nu, så kan du forbedre din motivation med en dygtig kostvejleder.

En kostvejleder sørger for at motivere dig – og ikke mindst inspirere dig – så du igen kan komme på rette spor. Herudover lærer du meget omkring kost og sundhed, og ikke mindst dig selv, ved at starte på et forløb sammen med en kostvejleder. Denne viden kan du tage med videre efter endt forløb, så du let kan fortsætte din sunde livsstil.

Slip af med din sukkertrang og dårlige spisevaner

Vi kender det vidst alle; det er svært at modstå alle de usunde fristelser. Chips, kage, slik, sodavand og jeg kunne blive ved. Ens for alle disse ting er, at de intet godt gør for dig eller din krop, og derfor er de en stor hindring for, at du kan nå dine mål.

En kompetent kostvejleder kan hjælpe dig af med dine dårlige vaner, og sørge for at du holder dig til de madvarer, som du har behov for. Får du kvalificeret hjælp af en dygtig vejleder med ekspert i kost, så er sandsynligheden for, at du slipper af med dine dårlige spisevaner langt større, end hvis du selv skulle står for det.

Det skal naturligvis ikke være sådan, at alt hvad du spiser, skal være grøntsager og kedelige ting, og der skal selvfølgelig også være plads til at spise usundt ind i mellem. Dette er noget en kostvejleder udmærket forstår, og derfor kan du være sikker på, at du modtager vejledning og kostplaner, som du rent faktisk gider følge – samtidig med at du opnår resultater!