Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en kostvejleder i København

Med en kostvejleder opnår du dine mål og kommer godt i gang med en sund livsstil. Få gratis tilbud på kostvejledning fra 3 kostvejledere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du ønsker hjælp og professionel vejledning til at få gang i din sunde livsstil og kost, så kan en dygtig kostvejleder i København være det helt rigtige valg.

En dygtig kostvejleder hjælper dig med at skabe struktur i din daglige kost og dine vaner, så du kommer på rette spor og ind i en god rytme. Med en kostvejleder får du ydermere en masse læring omkring kost generelt, så du bedre kan varetage og planlægge din kost fremadrettet.

Ikke mindst så vil du naturligvis få tilført en masse redskaber og værktøjer under et forløb med en kostvejleder, som du kan tage med videre efterfølgende.

Uanset om du søger hjælp til din kost i forhold til at få mere ud af din styrketræning, tabe dig hurtigt – eller måske bare opnå en strammere og fastere figur – så kan vi hjælpe dig med at finde den allerbedste kostvejleder i København, så du hurtigt og nemt kan nå i mål.

Kostvejledning i København gjort nemt

Desværre kan det være en stor udfordring at finde den helt rigtige kostvejleder til dine mål. Der findes et utal af dygtige og kompetente kostvejledere, og det er grundlæggende en jungle at finde den helt rette til dine specifikke behov.

Du skal finde den kostvejleder, som du har bedst kemi med, og som har de helt rette kompetencer i forhold til dine mål – og det kan være en svær (og tidskrævende) opgave at finde uden hjælp.

Heldigvis har vi hos Fit Project et stort netværk af kompetente kostvejledere, og dermed kan vi nemt finde den helt rette til dig. Vi lader dig nemlig indhente tilbud fra 3 kostvejledere i København, som passer til dine forventninger, så du nemt kan finde den helt rigtige.

Det er helt gratis og uforpligtende for dig at indhente tilbud på kostvejledningsforløb – og du vælger frit hvilken kostvejleder, du ønsker at benytte, og finder du ikke det rette match, så kan du altid takke nej.

Nå længere med kompetent vejledning til din kost

Hele formålet med kostvejledning er, at få dig tættere på dine endelige mål. Uanset hvad du søger hjælp til, så kan en kompetent kostvejleder give dig lige netop den vejledning, som du har brug for – såfremt du finder den rette person.

Et kostvejledningsforløb i København foregår typisk som et forløb med en varighed på omkring 8 – 12 ugers tid, hvor du løbende er i kontakt med din kostvejleder, og løbende får lavet kostprogrammer, justeringer og lignende.

Ikke mindst så vil du blive holdt i ørene af din kostvejleder og finde forpligtelse til at holde dig på sporet og spise fornuftigt, så du over tid kommer ind i en god og sund rytme. Med en kompetent vejleder på sidelinjen er det nemmere at følge din plan – og det er udelukkende til din fordel!

Leder du efter et anderledes forløb, eller har du helt bestemte krav til din vejleder, så hjælper vi dig naturligvis med at finde det rette til dig.

Lær omkring fornuft kost og find motivationen med en kostvejleder i København

Med din egen kostvejleder får du ikke bare stringent hjælp til kosten, som du kan klare på egen hånd. Tværtimod.

En kostvejleder i København hjælper dig med at lære en masse omkring fornuftig og sund kost, og lærer dig grundlæggende at skabe et sundt og godt forhold til din mad. Hertil hjælper en kostvejleder dig med at finde motivationen og lysten til at følge dine kost – og din vejleder sørger naturligvis for, at det er spændende og inspirererende for dig.

Du kan med andre ord roligt smide tankerne om, at det er dødkedeligt og trivielt at spise sund; for sådan behøver det ikke være.

Fornuftig kost er nemlig mad, som du gider spise, og det ved en professionel kostvejleder godt. Din kostvejleder giver dig madplaner, som passer til dig – og det er uanset om du skal have hjælp til kosten i forhold til et vægttab eller blot ønsker at komme i gang med at spise sundere og få mere overskud i din hverdag.

Få sund og nærende kost ind i en travl hverdag

Måske er det en udfordring for dig at få din travle hverdag til at hænge sammen med fornuftig og sund kost. Du har et krævende arbejde, du er tidspresset, har mange aftaler – og grundlæggende er det besværligt for dig at få en god kost ind i billedet (og det er nemmere at tage den hurtige udvej).

Her kan det i særdeleshed være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed – og særligt hvis du er ene om det. Det kræver en omvæltning i din hverdag, og det er svært at få godt gang i de gode rutiner og gøre sund kost til en vane i din hverdag.

Får du derimod hjælp fra en kostvejleder, er det nemmere at lave denne omvæltning og komme i gang på den rigtige måde, så du kan få integreret en god kost i din hverdag; også selvom din hverdag er fyldt med arbejde, familie og venner.

Tag skridtet – find din nye kostvejleder i København

Sidste skridt er blot op til dig; hvis du ønsker professionel hjælp til din kost – og hvis du ønsker at få planlagt din kost (og lære en masse) – så kan kostvejledning med en dygtig vejleder være det rette valg.

Skal du finde din nye kostvejleder i København, så kan du nemt og gratis benytte vores service til at indhente tilbud fra vejledere, som ønsker at hjælpe dig med dine mål.

Søger du yderligere vejledning, og vil du gerne sideløbende have hjælp til din træning, så kan vi også hjælpe dig med at finde en personlig træner i København, som kan hjælpe dig med hele pakken!