Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en kostvejleder i Århus

Med en kostvejleder opnår du dine mål og kommer godt i gang med en sund livsstil. Få gratis tilbud på kostvejledning fra 3 kostvejledere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du gerne vil have gode resultater – og forgæves har forsøgt at opnå dem – så kan god kostvejledning være din redning. Kostvejledning handler om at optimere din kost, så du opnår lige netop det, du drømmer om.

Det kan være dit mål er at blive stærkere, at få en lækker krop eller at du helt simpelt ønsker at blive sundere. Men uanset dit mål, så er det vigtigt, at din kost er tilpasset dette. At få den korrekte kost er ikke altid bare ligetil, og den skal afspejle din målsætning – hvis du altså vil have resultater af din træning.

Det er vigtigt at din kost er planlagt i forhold til dine mål, fordi forskellige målsætninger kræver forskellige strategier – både mht. træningen, men i særdeleshed også kosten. Det nytter intet at bodybuilderen spiser på samme måde som løberen, og ligeledes skal fitness-entusiasten spise anderledes end personen som jagter et større vægttab.

Dit behov for protein, kulhydrat, fedt og ikke mindst kalorier ændrer sig alt efter hvad du gerne vil opnå, og her bliver god kostvejledning essentiel. En dygtig kostvejleder i Århus sammensætter kostplaner til dig, og vejleder dig i korrekt kost, så du får det nødvendige at spise – og tilmed uden at det bliver kedeligt og trivielt.

Vi finder den rigtige kostvejleder til dig

Alle kostvejledere har hver især deres kompetenceområder, og derfor er det vigtigt at du modtager hjælp af den rette. Vi tror på, at det bedste resultat skabes, hvis du sættes sammen med en kostvejleder, som har ekspertise og interesse indenfor lige netop dit område.

Lige netop derfor sender vi kun din opgave videre til kostvejledere i Århus, som har interesse og ekspertise indenfor dit felt. På denne måde er du sikret tilbud fra kostvejledere som ikke bare er eksperter på dit område; men som også brænder for at hjælpe dig videre!

Opnå dine drømme med hjælp fra en kostvejleder

Kostvejledning er først og fremmest et effektvt redskab i forhold til, at du kan nå dine drømme. Det kan være du vil præstere bedre i din sport, opnå en sundere livsstil eller optimere din kost for at blive en bedre løber. Uanset hvad så betyder kosten utrolig meget, og skal være nøje tilrettelagt efter dine mål og behov – og derfor er kostvejledning et effektivt redskab.

Århus rummer mange gode træningsmuligheder, og ønsker du fuld udbytte af disse, så kræver det at din kost følger med. En kostvejleder i Århus kan optimere forholdene omkring din kost, så den understøtter din træning og dermed giver dig forudsætningerne for at nå dit potentiale.

Hvis du er aktiv og træner fornuftigt, men føler at du mangler at få helt styr på kosten – og motivation til at ændre den – så er en kostvejleder det oplagte valg. Det er den sikre vej til at få maksimal udbytte af dine træningspas og dermed opnå de resultater du drømmer om!

Sund kost behøver ikke være kedelig eller træls

Kostvejledning handler for mange om at øge udbyttet af deres træning, men lige så mange benytter kostvejledere for at blive sundere og få mere overskud i deres hverdag. Desværre frygter mange af de selvsamme personer, at en sund kost betyder en sur hverdag med kedelig og besværlig mad. Det er heldigvis langt fra sandt.

En dygtig kostvejleder ved udemærket godt, at ingen gider leve af en kedelig og uinspirerende kostplan – og at det kun ender i et mislykket forløb uden resultater. Derfor kan du også være sikker på at en kostvejleder planlægger inspirerende planer, og sørger for at implementere disse i din hverdag i et tempo som passer dig.

Typisk handler det om at lave små ændringer, som med tiden bliver til store forandringer. Med en kompetent kostvejleder modtager du eksperthjælp til at implementere sundere kost i din hverdag, uden at det skal føles besværligt og overvældende.

Kostvejledere i Århus som skaber resultater

Fit Project formidler udelukkende opgaver til kostvejledere af høj kvalitet. Du modtager derfor kun tilbud fra kostvejledere i Århus som er kompetente, og som skaber resultater for deres kunder.

Vores kostvejledere bliver vurderet ud fra deres tidligere resultater, erfaring, faglige viden og ikke mindst evne til at kommunikere. Du kan derfor trygt indhente tilbud fra vores kostvejledere – og derefter skal du blot vælge den kostvejleder som passer dig bedst.

Lær omkring kost – og brug det fremover

Et forløb med en kostvejleder er en unik mulighed for at lære alt hvad du har brug for omkring kost. Med en vejleder får du indsigt i hvordan du bør spise, hvordan du implementerer nye spisevaner og ikke mindst hvordan du slipper af med dårlige vaner.

Denne viden og indsigt i kost er noget som du let kan tage med dig fremover, og bruge i din hverdag efterfølgende. Således gør en kostvejleder i Århus det muligt for dig at få styr på din kost, og spise sundt og korrekt – også når du står på egne ben igen efter jeres forløb.

Hvis du har behov for hjælp til både kosten og træningen, så kan en personlig træne hjælpe dig med begge dele. Du kan modtage tilbud fra personlige trænere i Århus her.