Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en kostvejleder i Aalborg

Med en kostvejleder opnår du dine mål og kommer godt i gang med en sund livsstil. Få gratis tilbud på kostvejledning fra 3 kostvejledere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du ønsker at nå dine mål – hvad end disse måtte være – så kommer du længst hvis din kost virkelig spiller. Korrekt kost er vigtig for at opnå flere forskellige ting, og den skal være planlagt i forhold til dine specifikke behov og målsætninger for at være optimal.

En kostvejleder er en person med stor ekspertise indenfor kost, som kan hjælpe dig med at lave konkrete kostplaner rettet mod dine individuelle mål. Kostvejledning er helt simpelt den mest effektive måde at få din kost på rette sport, og få den justeret og tilrettelagt så den hjælper dig med at nå dine mål!

Er du fra Aalborg og vil du gerne i gang med at spise optimalt, så kan du let få 3 gratis tilbud fra kostvejledere i Aalborg med Fit Project. Du vælger helt selv hvilket tilbud du vil benytte, og det er helt gratis at indhente dine tilbud!

Oversigt over kostvejledere i Aalborg

Vil du gerne have overblik over dine muligheder for at modtage kostvejledning i Aalborg, så kan du let få det ved at indhente tilbud med Fit Project. Det kan være et svært marked at navigere i, og ikke bare sådan lige til, at vælge den kostvejleder som er den rigtige for en.

Alle kostvejledere har interesse i forskellige emner, og ligeledes ligger deres kompetencer indenfor forskellige områder. Når du skal vælge en kostvejleder i Aalborg, kan det altså være besværligt at finde den som passer bedst til dig – og det har Fit Project gjort nemmere.

Når du indhenter 3 tilbud med Fit Project på kostvejledning i Aalborg, så kommer denne opgave i udbud blandt vores tilknyttede kostvejledere. Herefter kan kostvejlederne let afgive tilbud til dig, hvis din opgave svaret til deres kompetencer samt interesser. På denne måde har du mulighed for at lade kostvejlederne komme til dig med tilbud, og kostvejlederne kan let finde de kunder som de bedst muligt kan hjælpe.

Vi tror på at det skaber forudsætningen for det bedste samarbejde – og det er til stor gavn for begge parter!

Få brugbar viden om kost

Med en kostvejleder i Aalborg lærer du alverden omkring korrekt kost herunder hvor meget protein, fedt og kulhydrater du har behov for, og hvordan du tilpasser din kost alt efter hvad dit mål er.

Din dygtige kostvejleder kan sammensætte færdige kostplaner til dig baseret på dine mål, og samtidig lærer du rigtig meget omkring kost, som du fremover implementere i din hverdag. Kostvejledning skal derfor ikke ses som et ”engangskøb”; men som en investering i din egen sundhed og fremtid, hvor du ender med brugbar viden, som du kan efterfølgende kan til at opretholde dine resultater.

Efter et forløb med en dygtig kostvejleder, vil du være klædt på til i langt bedre grad at styre og planlæge din egen kost, i forhold til før.

Tab dig, få større muskler eller optimer din præstation

Optimal kostplanlægning spiller en afgørende rolle for at opnå resultater, og på trods af dette, så er det alligevel noget mange desværre glemmer eller helt ignorerer.

Ignorerer du din kost, eller sætter du dig ikke ind i hvordan den bør være struktureret, så giver du ikke dig selv de bedste forudsætninger for at nå dine mål. Med en korrekt kostplan herunder hvor meget protein, kulhydrat, fedt og kalorier du skal indtage dagligt, stiller du dig betydeligt bedre i forhold til at nå dine mål; hvad end du ønsker at opnå massive muskler, tabe et par kg, eller præstere optimalt i din sport.

Når du modtager kostvejledning i Aalborg, så optimerer du effekten af din træning – og kommer dermed dine ønskede mål nærmere.

Bliv motiveret med en kostvejleder fra Aalborg

Et andet vigtigt element man skal huske når det kommer til kostvejledning, er at du bliver motiveret til rent faktisk at følge dine kostprogrammer. Det er ikke altid nok at have gode kostplaner – det kræver også at man rent faktisk overholder dem.

Når det kommer til kosten, så er det uhyggeligt let at springe over, og i stedet vælge den usunde udvej. Med en personlig kostvejleder undgår du dette, da du bliver forpligtet – og ikke mindst motiveret – til rent faktisk at følge din kostplan.

Hertil skal det naturligvis nævnes, at en kompetent kostvejleder fra Aalborg udmærket er klar over at kosten ikke skal være kedelig og triviel; og derfor planlægger de kun interessante og spændende kostplaner tilpasset dig.

Er du fra Aalborg, og søger du både hjælp til kosten og din træning, så kan du med fordel modtage tilbud fra personlige trænere i Aalborg.