Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opbyg en bedre kondition og Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med en personlig træner med erfaring og speciale i konditionstræning – også kaldet cardio-træning – er du sikret den optimale hjælp, så du kan komme i dit livs form.

Konditionstræning kan udføres på et utal af måder, og med et personligt træningsforløb vil det altid være tilpasset dine behov og ønsker. Formålet er naturligvis altid det samme; nemlig at få dig i bedre form, så du kan præstere bedre, blive mere frisk og få mere overskud i hverdagen.

Herudover er konditionstræning er perfekt afbræk til en stressende hverdag hvor familie, studie og arbejde fylder det meste. Med en personlig træner får du med garanti pulsen op på en sjov og spændende måde, så du kan få mere variation og energi ind i din dagligdag.

Forbedr din kondi med træningsmetoder, der passer dig

Den helt store fordel ved at have din egen personlige træner er, at en personlig træner tilpasser og tilrettelægger dit træningsforløb på en sådan måde, at det passer til dine præferencer. Det vil altså sige at din træner ikke blot hjælper med at få dig i form – men tilmed gør det på en sådan måde, at det passer til lige netop dine behov.

Det kan være du ønsker at løbe meget, træne med kettlebells, lave cirkeltræning med frie vægte eller noget helt fjerde. I sidste ende handler det om, hvad du har lyst til – og ikke mindst hvad, du ønsker at opnå.

En personlig træner med forstand på konditionstræning er endvidere ekspert i træning rettet mod en forbedre kondi – hvorfor det er den oplagte person til at hjælpe dig, hvis du ønsker at forbedre din nuværende form, hvad end du ønsker at træne derhjemme, i et center eller ude i naturen.

Personlig træning er vejen til den friske krop

Der kan være mange årsager til, at du ønsker at dyrke konditionstræning. Måske ønsker du at forbedre dig op til en konkurrence, komme i bedre form eller måske ønsker du – som rigtig mange – at opnå mere overskud og energi i din hverdag.

Hvis ikke er vant til at motionere, og hvis dine kostvaner samtidig er blevet lidt sløve, så kan konditionstræning i din hverdag nemlig være med til at give dig mere energi.

Med en personlig træner får du en professionel træner til at sparke dig i gang, så du kan komme ind i rette spor og få gjort motion og træning til en integreret del af din dagligdag. Din træner hjælper dig med at komme i gang med de rigtige øvelser og træningsmetoder, styrker din motivation og sørger i sidste ende for, at du bliver selvkørende, så du selv kan varetage din egen træning fremover.

Få hjælp til at blive klar til din næste konkurrence

En anden grund til at en personlig træner med fokus på konditionstræning kan være et godt valg for dig er, hvis du har behov for hjælp og støtte i forhold til at blive klar til din næste konkurrence.

Hvad end du er motionsløber, elite udøver eller andet, så kan en personlig træner sørge for at få din form til at spille, så du kan præstere bedre. Er du sportsudøver så kan din træning med fordel suppleres op med sportsspecifik styrketræning, hvor du forbedrer lige netop de kapaciteter som din sport stiller dig. Det vil altså betyde at du ikke blot forbedre din kondition men ligeledes din styrke og eksplosivitet i de bevægelser, som din sport benytter.

Med en personlig træner bliver din nuværende kondition forbedret, så du kan overgå dine venner og kammerater – eller dine konkurrenter i din næste konkurrence!

Det oplagte supplement til din styrketræning

Styrketræning i fitnesscenter er efterhånden blevet den mest populære motionsform herhjemme – og med god grund. Styrketræning er en motionsform som kan tilpasses uhyre mange målsætninger; lige fra øget styrke til øget velvære.

Men styrketræning alene er ikke altid nok. Hvert fald ikke for alle. Hvis du gerne vil i gang med noget mere udover din styrketræning, så er cirkeltræning, konditionstræning og lignende det perfekte supplement, så du kan få det hele med. Med en træner med speciale i cardio-træning får du den optimale hjælp i forhold til at få gjort konditionstræning til en fast del af din regelmæssige træning.

Søger du omvendt hjælp til styrketræningen – og ønsker du hjælp til at få din øvelsesteknik til at spille – så hjælper vi dig gerne med at finde en personlig træner til styrketræning.

Konditionstræning spiller en vigtig rolle i dit vægttab

Et personligt træningsforløb med fokus på konditionstræning er naturligvis oplagt for dig, som ønsker at smide de overflødige kg, så du kan opnå den krop, du drømmer om.

Konditionstræning er ikke et absolut must, hvis du ønsker at smide din overvægt, men det er oftest et godt valg, så du kan få forbrændt en masse kalorier.

Et vægttab handler i sidste ende om at få forbrændt flere kalorier, end du indtager – og derfor er konditionstræning typisk et godt valg. Med en personlig træner får du den optimale hjælp og struktur i din træning – så du for alvor kan komme af med de overskydende fedt!

Vi hjælper dig nemt og hurtigt med at finde en kompetent træner til din konditionstræning i både Aalborg, Århus, Odense samt København.