Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kickstart din træning og Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4211 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Du står og vil rigtig gerne i gang med at træne. Du vil gerne opnå en stærk, veltrænet og sund krop – eller måske ønsker du blot at komme af med de overflødige kilo og få strammet din krop op.

Men du kan simpelthen ikke tage dig selv i nakken og komme i gang, og du aner grundlæggende ikke, hvor du i det hele taget skal starte.

Skal du styrketræne, dyrke konditionstræne og hvor ofte, bør du i det hele taget træne? Hvor tungt skal du løfte, hvor mange gentagelser – og hvordan ser din teknik ud egentlig?

Spørgsmålene kan være mange, og det kan være svært at finde svarene på egen hånd.

Med en personlig træner får du heldigvis hjælp til det hele; lige fra planlægning til udførsel – og det er den bedste mulige måde at komme godt fra start og få rigtigt gang i din træning, så du kan opnå den krop, du ønsker!

En personlig træner er perfekt for dig, der skal i gang med at træne

Hvis du er helt uerfaren – eller blot gået komplet i stå – så kan det være en kamp at komme godt i gang.

Det kræver motivation, vilje, støtte og ikke mindst grundlæggende viden om hvad og hvordan, du skal træne.

Hvis du føler, at det hele kan synes uoverskueligt og som en alt for stor mundfuld, så kan en personlig træner være den helt rette løsning for dig.

Med et tilrettelagt personligt træningsforløb sammen med en personlig træner, får du hjælp til at planlægge din træning, så din træningsopstart passer til dine udfordringer, behov og forventninger – og så du kan begynde at se resultater på din krop uagtet af din målsætning.

Hvad end du vil have større muskler, en lavere fedtprocent – eller blot ønsker en følelse af overskud og sundhed i din hverdag – så kan vi finde de helt rigtige trænere til dig.

Særligt er en personlig træner relevant for dig, som er helt ny til træning og derfor ikke ved, hvad du skal lave og hvordan, du skal gøre det. Det kan være en jungle at finde en træner – men det kan også være en jungle at lære om træning – og det har vi valgt at gøre nemt for dig i stedet.

Med Fit Project kan du nemlig gratis og uforpligtende modtage tilbud fra 3 trænere nær dig, så du nemt kan finde den rigtige for dig – og hurtigt tilegne dig en masse viden omkring træning, kost og sundhed, og ikke mindst få et solidt skub bagpå og få fart på din træningsopstart!

Vi har et stærkt netværk af kompetente og personlige træner i flere af landets større byer herunder, så du nemt kan finde den rette;

Personlige trænere i København

Personlige trænere i Aalborg

Personlige trænere i Odense

Personlige trænere i Århus

Kom i gang på rette vis med en dygtig vejleder og sparringspartner

Det kan være en hård omgang at komme i gang med at træne, og i særdeleshed hvis du står på egne ben.

Først og fremmest skal du have det til at passe ind i din hverdag, og du skal opbygge gode og holdbare vaner og rutiner, så din træning bliver til en fast del af din dagligdag – og det kan være lettere sagt end gjort.

Vi mennesker er nemlig vanemennesker, og det kræver en stor omvæltning pludselig at skulle lave om på disse. Er du ikke vant til at træne, så kan det altså være en stor omvæltning i dit liv, og det skal gøres på den rette måde, hvis det skal ende med succes og varige ændringer.

En personlig træner med speciale i at hjælpe kunder med at få gang i deres træning kender til disse udfordringer og forstår at tilpasse din træning og opstart, så den passer til dine behov.

Vil du gerne stille dig bedst muligt i forhold til at få den gode start på din træningskarriere – og undgå alle fejlene undervejs – så kan du trygt vælge at finde dig en dygtig personlig træner og dermed komme rigtigt fra start.

Med en træner får du støtte, opbakning og en masse vigtige redskaber

Hertil er en personlig træner den perfekte sparringspartner, som ikke blot planlægger og tæsker dig igennem hård træning – men som vigtigt af alt forstår at støtte, opmuntre og give dig lyst til at træne og være aktiv.

I løbet af dit personlige træningsforløb vil du lære redskaber til at varetage din træning på egen hånd og samtidig finde måder, hvorpå du kan styrke din motivation og lyst til at holde din træning ved lige.

I sidste ende skulle du gerne ende ud med at blive selvkørende og finde glæde i din fremadrettede træning – og det kan en personlig træner hjælpe dig til at opnå!

Forpligt dig til at komme i gang med en personlig træner

Endeligt er en personlig træner den stensikre vej til at blive forpligtet i forhold til at passe din træning.

Du kender det sandsynligvis allerede for godt; det er alt for nemt at springe over og droppe træningen – og det er derfor afsindigt svært at komme i gang og finde ind i en god rytme.

Har du derimod en træner med på sidelinjen, vil du hurtigt finde forpligtelse, så der ikke er nogen vej udenom. Din træner står for løbende at følge op på din træning og fremgang, og det er med til at sikre, at du i sidste ende kommer i gang med fornuftige vaner og ikke mindst træning – så du ultimativt kan nå dine mål om at opnå en veltrænet og stærk krop!