Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med din egen personlige træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer i dit livs form en gang for alle. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

At komme i sit livs form kan være en stor mundfuld, og måske synes det fjernt for dig at opnå det på egen hånd. Det kræver planlægning, motivation, struktur og en ordentlig portion vilje – og det kan i virkeligheden godt være lidt op ad bakke.

Måske træner du allerede lidt men føler ikke, at du opnår de resultater, du ønsker. Måske er du ved at gå død i din træning – eller også ønsker du bare et solidt skub bagi, så du for alvor kan få ordentlig gang i din træning.

Med Fit Project kan du derfor hurtigt og nemt få gratis tilbud fra personlige trænere nær dig, så du kan finde den helt rette træner – og det rette træningsforløb – og dermed få hjælp til at komme i dit livs form!

Med en dygtig personlig træner kommer du hurtigt i form

En kompetent og velkvalificeret personlig træner er ekspert i at hjælpe dig med at opnå dine mål, hvad end du ønsker hjælp til at opnå faste og stramme baller, større muskler, slippe af med dine rygsmerter eller noget helt fjerde.

Ligeledes kan en kompetent træner naturligvis hjælpe dig med at komme i bedre form; herunder opbygge muskelmasse, forbedre din kondition og få strammet din krop godt og grundigt op.

Uagtet af dine ønsker og målsætninger, så hjælper en træner dig med at skræddersy et forløb efter dine individuelle behov og forudsætninger, så du sætter din kurs direkte mod succes og gode resultater. Ikke mindst så hjælper en træner dig med at følge planen og holder dig samtidig lidt i ørene, så du ikke falder af på den igen!

… Men du skal finde den rette træner

Hvis du skal stille dig selv bedst muligt og komme godt fra start, så skal du endvidere finde den helt rette personlige træner.

Du skal finde en træner, som har de rette kompetencer, interesser og ikke mindst en træner, som du har god kemi med og føler dig tryg ved. Det kan desværre være en stor udfordring, og det er tidskrævende at navigere på markedet og finde den helt rigtige træner på egen hånd. Den rette træner er uhyre vigtig for, at du kan få det bedst mulige forløb – hvorfor du selvsagt skal finde den helt rigtige.

Vi giver dig derfor en unik mulighed for at få indhente tilbud fra personlige trænere nær dig, som har en oprigtigt interesse i dine behov og målsætninger – og som ønsker at hjælpe dig med at komme i super form og blive den bedste udgave af dig selv.

Du vælger helt frit hvilken træner, du ønsker at benytte – og det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Træning til at komme i form

At være i god form kan på mange måder være et lidt diffust begreb, som i virkeligheden kan betyde rigtig mange ting. Ligeledes er vi alle forskellige; og det er vores målsætninger også.

For dig kan det måske være, at du gerne vil opnå en bedre kondition, være stærkere og generelt føle overskud i din hverdag. I så fald skal du have gang i din træning, og det skal være planlagt således, at det imødekommer dine eksakte ønsker, behov og forventninger.

Herudover skal din træning være spændende og inspirerende, så du rent faktisk gider udføre den!

En personlig træner med ekspertise i at få sine kunder i god form kan være den hjælp, du står og mangler. Med en træner får du nemlig hjælp til din planlægning, kompetent vejledning i øvelsesteknik, sparring til kosten – og ikke mindst hjælp til at skabe en god rytme og struktur i din daglige træning.

Med en træner på sidelinjen er du ikke nødsaget til at klare sig selv; i stedet får du løbende sparring fra en kompetent vejleder, og du bliver samtidig holdt lidt i ørene, så du får hjælp til at komme ind i den gode rytme.

En personlig træner kan hjælpe dig med at genfinde formen

Endeligt kan det være, at du lige pt. står i den situation, at du har haft en længere pause og derfor søger hjælpe til at komme op på hesten igen.

Du vil rigtig gerne i gang med at træne, så du kan få din gamle form tilbage, men du mangler lige det skub, der skal til. Måske skal du i gang med at træne efter en graviditet, en længere ferie eller noget helt tredje; du har hvert fald svært ved at få kickstartet din træning igen, selvom du virkelig ønsker det.

Med en dygtig sparringspartner, som hjælper dig på sidelinjen får du den nødvendige vejledning i forhold til at komme godt i gang med din træning igen – så du kan genvinde din gamle form og være stolt af dig selv. Det er den sikre vej til at komme tilbage i form og finde de gode vaner frem, så din træning igen kan køre på skinner!

Tag det næste skridt – og få opbygget en solid og god form!

Næste skridt er op til dig; du skal tage teten og finde din træner, så du kan få kickstartet din træning og ende ud med en form, du kan være glad for.

Vi finder 3 dygtige trænere til dig, som giver dig skræddersyede tilbud på træningsforløb, som passer til dine forventninger, prisniveau og behov!