Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner til genoptræning

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med korrekt genoptræning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Skulle ulykken være ude, og har du brug for hjælp til genoptræning, så er det vigtigt at kunne modtage kvalificeret hjælp, så du kan blive helt klar igen.

Rigtig mange oplever desværre problemer med skader og irritationer som følge af deres træning, oftest grundet overbelastning, dårlig teknik eller ringe træningsplanlægning. En skade kan være flere ting, lige fra et akut traume som kræver behandling, til irritation og ømhed som skyldes uhensigtmæssig træning, strukturel ubalance eller dårlig kropsholdning.

Ens for alle skader er, at de hæmmer din evne til at træne og dermed opnå resultater og fremgang. Det kræver at du er skadesfri, hvis du skal være i stand til at træne fuldt ud – og hvis du tidligere har haft problemer med skader, så ved du, hvor besværligt det kan være at blive dem helt kvit.

En personlig træner med ekspertise og forstand på skadesbehandling og genoptræning kan sørge for, at du bliver dine skader kvit samt lære dig at træne korrekt og hensigtmæssigt fremover. Endvidere kan en ekspert behandle og forbedre de bagvedliggende årsager til, at din skade er opstået, så du ikke ender i samme situation igen.

Bliv skadesfri med korrekt genoptræning

Mange skader kommer som følge af fysisk træning, og paradoksalt nok er måden at blive skadesfri på typisk ved at benytte fysisk træning. Forskellen ligger i hvordan træningen er planlagt og udført – hvor dårlig planlagt træning kan føre til skader, så kan fornuftig planlagt træning og korrekt øvelsesteknik føre til en mindre skadesrisiko, samt fungere som et værktøj til at behandle en eller flere skader.

Dårlig træningsplanlægning kan være træning, som over tid skaber strukturel ubalance i kroppen, hvilket fører til ringe stabilitet og kropsholdning samt forringet ledfunktion. Et klassisk eksempel herpå som ses relativt ofte, er personer som træner meget bænkpres og andre pres øvelser og samtidig negligerer rygmuskulaturen. En sådan situation kan skabe problemer i de involverede led grundet ubalance mellem agonister og antagonister – hvilket i første omgang fører til ømhed og irritation, og senere hen skader i de involverede led.

En personlig træner med speciale i genoptræning kan hjælpe dig med rette op på din træning, samt forbedre funktionen af dine berørte led, så du slipper af med dine irritationer. Forbedret ledfunktion giver dig mulighed for at træne optimalt igen, og forbedrer samtidig din præstationsevne!

Slip af med overbelastningsskader

Overbelastningsskader kommer ofte af for hård og hurtig progression samt ringe bevægemønstre og muskulær kontrol, som påfører et eller flere led uhensigtmæssige belastninger. Typiske overbelastningsskader ses i knæ, skinneben og albuer i form af springerknæ, skinnebensbetændelse og tennisalbue – blot for at nævne nogle få.

For effektivt at komme af med overbelastningsskader er det vigtigt at behandle de bagvedliggende årsager til, at skaden opstod, fremfor udelukkende at symptomsbehandle.  Effektiv genoptræning behandler altså det skadede led, og sikrer samtidig at skaden ikke opstår igen, ved at udbedre årsagerne til at skaden opstod i første omgang.

Det kræver ekspertise og erfaring, at kunne analysere årsagerne til, at en skade er opstået. Herudover kræver det forstand på korrekt træningsmetodik for, at kunne behandle en overbelastningsskade korrekt samt forhindre den i at vende tilbage.

Hos Fit Project sørger vi for, at din opgave udelukkende sendes til eksperter på dit område. Så du er sikret den rigtige træner til at hjælpe dig!

Læs også: Slip af med rygsmerter med effektiv træning

Kom igang med at træne effektivt igen

Følelsen af ikke at kunne træne ordentligt, når man er skadet, kan virkelig have en negativ indflydelse på ens motivation til at fortsætte. En personlig træner kan hjælpe dig med hurtigst muligt at komme igang med at træne effektivt igen, og sørge for at du træner optimalt under hele din skadesperiode.

Din personlige træner kan lave træningsprogrammer til dig, som foruden at virke som et led i din genoptræning, også gør det muligt for dig at træne så optimalt, som din situation tillader. Korrekt programlægning hjælper dig med at genvinde motivationen, og lader dig opnå fremgang trods dine skader.

En kompetent personlig træner kan endvidere rette din teknik, for både at øge effekten af din træning samt sørge for at du ikke forværrer dine skader.

Minimer risikoen for skader fremover

At slippe af med ens skade er fantastisk, men det er lige så vigtigt at sikre sig, at skaden ikke opstår igen. En kompetent personlig træner kan fjerne de bagvedliggende årsager til, at din skade opstod, hvad end dette skyldes dårlig løfteteknik, ringe stabilitet, kropsholdning og ledfunktion eller noget helt andet.

Din personlige træner sørger for, med god træningsvejledning og instruktion, at din risiko for skader fremover reduceres betydeligt. Det er uundværligt for din succes og fremgang, at du ikke alene kommer af med dine skader og irritationer, men at du samtidig får hjælp til at sikre dig, at du ikke ender i samme situation igen.

Skader, overbelastninger og irriterede led kan let undgås ved at træne korrekt – og det er noget, som en ekspert på skadesbehandling kan lære dig!

Eksperter på genoptræning

Hos Fit Project sørger vi altid for, at din opgave kun sendes til relevante personlige trænere, så du altid er sikret kompetent hjælp. Din opgave vil kun blive sendt til personlige trænere med speciale i genoptræning og skadesbehandling herunder erfarne fysioterapeuter.