Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Træner til funktionel træning

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Funktionel træning er et vidt begreb, og for mange er det svært at finde ud af hvad det helt præcist dækker over. Skal man forsøge at definere kategorien funktionel træning, kan man sige at det er en træningsform som indeholder bevægelsesbaner og mønstre, som vi ofte benytter os af i vores hverdag. Typisk vil funktionel træning indeholde elementer af balance, eksplosivitet, styrke og smidighed og ofte gøre brug af kropsvægtsøvelser, kettlebells, vægtstænger samt håndvægte.

I kategorien funktionel træning kan du modtage tilbud fra personlige trænere, med erfaring og ekspertise i programlægning til eksempelvis CrossFit træning. Endvidere dækker kategorien over eksperter på kettlebell træning, træning med egen kropsvægt samt gymnastiske bevægelser.

Bliv bedre til CrossFit

Den største kategori indenfor funktionel træning er CrossFit. CrossFit startede i USA og er sidenhen blevet et verdenskendt fænomen. Idag findes der rigtig mange centre i Danmark som udelukkende fokuserer på CrossFit, og rigtig mange dyrker og konkurrer idag i sporten. Målet med CrossFit er at forbedre alle fysiske kapaciteter, hvorfor sporten er meget varierende og benytter rigtig mange metoder og øvelser.

Hvis du vil være god til CrossFit, kræver det at du mestrer mange forskellige bevægelser, og at du konstant arbejder med at forbedre dine svagheder. CrossFit benytter mange øvelser som typisk ikke benyttes i andre træningsformer såsom muscle ups, double unders, ropeclimbs, samt øvelser med kettlebells, medicinbolde, dæk osv. Herudover benyttes mange øvelser på anden vis end traditionel vis, som eksempelvis vægtløftning udført med mange gentagelser. Styrkeløft betyder ligeledes rigtig meget i CrossFit, og derfor kan det være en god ide at få hjælp af en personlig træner med forstand på squat, bænkpres og dødløft, hvis man vil forbedre sig som CrossFit udøver.

CrossFit er en sjov og anderledes sport, som kan være særdeles udfordrende og givende. Det kan let føles besværligt at komme ordentligt igang med CrossFit, da det er let at føle at man skal kunne en masse ting, som ikke bare er lige til at lære. Hvis du gerne vil komme rigtigt igang, og lære det hele korrekt fra starten, så kan en personlig træner med erfaring og viden indenfor CrossFit hjælpe dig godt på vej.

Er du erfaren CrossFit udøver, og har du planer om at konkurrere, eller gør du det allerede og vil gerne blive endnu bedre – så er en kompetent personlig træner også et sikkert valg for dig. CrossFit kræver ligesom alt andet korrekt planlægning og en målrettet indsats med fokus på svagheder og styrker, hvis man ønsker at blive bedre.

En personlig træner med ekspertise i CrossFit kan hjælpe dig med, at strukturere et forløb baseret på dine behov samt styrker og svagheder, så du bliver en bedre crossfitter!

Få styr på gymnastiske bevægelser

Gymnastiske bevægelser dækker over kropsvægtsøvelser fra gymnastikkens verden, som eksempelvis muscleups og handstands. Rigtig mange dyrker gymnastiske øvelser, særligt da bevægelserne fylder rigtig meget i CrossFit, og fordi det er en spændende og udfordrende måde at bruge ens krop på.

Hvis du ønsker at blive bedre til gymnastiske bevægelser, så kan et forløb med en personlig træner laves med henblik på dette. Et forløb vil typisk ikke udelukkende være baseret på gymnastiske øvelser, men fokus kan sagtens være på at blive bedre til disse. Vil du være god til gymnastiske bevægelser skal du foruden god teknik, have en god statisk styrke, smidighed, kropskontrol og balance. Alle disse ting kan en personlig træner hjælpe dig med at forbedre med optimal træning og vejledning.

Lær at træne korrekt med kettlebells

Brugen af kettlebells er steget støt de seneste par år, særligt grundet bevægelser som CrossFit, men samtidig også fordi at kettlebell træning er effektiv og udfordrende. En kettlebell har i modsætning til en traditionel håndvægt, en masse som flytter sig under bevægelse – hvilket gør en kettlebell væsentlig sværere at håndtere i forhold til en almindelig håndvægt.

Kettlebells stiller store krav til stabilitet og balance, og kan være en ekstremt resultatgivende og motiverende træningsform, hvorfor de ofte benyttes indenfor styrketræning. Med en personlig træner med ekspertise i brugen af kettlebells, kan du lære at træne korrekt med kettlebells og samtidig få struktur over din træning.

Den personlige træner sørger for, at du opnår resultater og bliver bedre til at benytte kettlebells, så du får mere udbytte af din træning. Det er den sikre vej til at optimere din teknik i øvelser som kettlebell swings samt kettlebell snatches.

TRX – en anderledes træningsform!

TRX er et relativt nyt træningsfænomen, som mange personlige træner efterhånden har taget til sig. TRX er simple justerbare remme som gør brug af udøverens egen kropsvægt. Remmene gør det muligt let at træne hundrevis af forskellige øvelser, og du kan let justere belastningen ved at ændre din position.

Mange personlige trænere er idag TRX certificeret, og står klar til at hjælpe dig, hvis det er en træningsform du ønsker at prøve kræfter med.