Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en Personlig Fitness Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4146 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Fitness træning er for dig som ønsker at se bedre ud – både med og uden påklædning. Fokus er her på at forme din krop, så du kan opnå den markerede krop du altid har drømt om. Målet om en markeret krop opnås ved at have tilstrækkelig muskelmasse sammen med en lav fedtprocent – hvilket kan være en besværlig opgave at opnå uden hjælp.

En personlig træner med erfaring i fitness træning kan hjælpe dig med et skræddersyet forløb og programlægning, samt motivere dig – så du opnår den fysik, du altid har drømt om!

Få din drømmekrop

Hvis din drømmekrop er en krop som andre misunder, eller hvis du ønsker at se godt ud i bar overkrop, så er et forløb indenfor fitness træning lige noget for dig. For dig handler det ikke bare om at få store muskler, men om at se veltrænet, markeret og lækker ud!

Hvad end du er en pige som drømmer om at få en flad mave, stramme baller og slanke lår, eller en fyr som vil have en markeret overkrop, så kan en personlig træner med ekspertise i fitness træning hjælpe dig. Den personlige træner har erfaren med at hjælpe folk med at opnå deres drømmekop – og kan ligeledes hjælpe dig.

Opnå flad mave og sixpack med en personlig træner

En flad mave er for rigtig mange en stor del af den perfekte fysik, men samtidig noget rigtig mange har svært ved at opnå. At få en flad mave og sixpack er ikke altid bare lige til – og det kræver oftest noget mere end bare utallige mængder af mavebøjninger. Hvis du har forsøgt at opnå en pæn og flad mave i længere tid, men uden at se resultater af din træning, så kan en personlig træner hjælpe dig med at realisere dette.

For at få den flade mave og sixpack som du drømmer om, så kræver det oftest at du benytter dig af store basisøvelser i din fitness træning. Isoleret mavetræning alene er sjældent nok, og skal nærmere ses som et supplement til øvelser som squat og dødløft samt variationer heraf – hvis du virkelig ønsker en veltrænet mave. Større basisøvelser vil samtidig også ramme flere muskelgrupper, så hele din krop bliver trænet.

En personlig træner kan hjælpe dig med at strukturere din styrketræning, lave træningsprogrammer samt lære dig korrekt teknik i store basisøvelser. Det er den hurtigste og mest effektive vej til en pæn og veltrænet krop!

En lav fedtprocent gør dig markeret og trimmet

Det er let at træne og træne, uden at føle at man kommer nogen vejne – og det er en situation mange befinder sig i. Hvis dit mål er at blive markeret og få en trimmet krop, så sker det kun hvis du sænker din fedtprocent. Det kræver en vis mængde muskelmasse at se godt ud, men uden en lav fedtprocent kommer du aldrig til at se rigtig markeret ud. For at opnå en lav fedtprocent kræver det, at du får den rigtige kost, herunder den korrekte mængde af kalorier, protein, fedt og kulhydrater. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe kosten an – særligt fordi en god kostplan ændrer sig over tid.

Det kræver altså korrekt planlægning både mht. træningen, men i særdeleshed også kosten, hvis målet er at se trimmet og markeret ud. Og det er lige præcis noget en kompetent personlig træner kan gøre for dig. En personlig træner kan med udgangspunkt i dig sørge for, at både din kostplan og træning er struktureret optimalt – så du når dine mål!

Bliv strandklar med fitness træning

En personlig træner kan sørge for, at du kommer til at stå knivskarpt og bliver helt strandklar. Hvad end du er en pige som ønsker at blive bikiniklar, eller en fyr som vil se godt ud i bar mave, så er en personlig træner et sikkert valg. Med hjælp fra en ekspert slipper du for at være genert, og får i stedet en krop du har lyst til at vise frem!

Fitness træning er den sikre vej til en lækker strandform – særligt hvis ens træning er planlagt optimalt; hvilket den bliver med den rigtige personlige træner. Vi sørger for at du kun modtager tilbud fra dygtige trænere med speciale i lige netop fitness – og alt hvad dette indebærer.

Spis rigtigt og få hjælp med en diæt

Den rigtige diæt, hvis du ønsker at blive markeret, er en diæt som sørger for, at du smider fedt, samtidig med at du bevarer din muskelmasse. Det kan være nødvendigt at supplere med cardio alt efter din situation og behov, men med god kostvejledning og et godt kostprogram som sørger for, at du eksempelvis får den rigtige mængde protein, kan du nå rigtig langt.

Med hjælp fra en ekspert sikrer du dig, at du får den optimale diæt samt den nødvendige cardio træning – så du kan blive markeret og komme din drømmekrop nærmere!

Lær de øvelser du har brug for – og få dem programlagt

Det er svært at finde rundt i alle de forskellige øvelser, der med fordel kan benyttes, samt vide hvornår man skal benytte dem. Hertil kommer at lære korrekt teknik, at vide hvor ofte og hvordan man skal træne hver øvelse – samt vide hvordan det hele skal struktureres, for at du kan opnå en flot krop.

En personlig træner sørger for, at du får et optimalt træningsprogram, som løbende bliver justeret i forhold til dine mål og behov. Samtidig skal din personlige træner nok sørge for, at lære dig korrekt teknik i de forskellige øvelser du skal træne.

Kom igang idag og tag skridtet mod en pænere krop!