Emne: Træningsprogrammer

Hvis du vil have kontinuerlig fremgang, øget muskelmasse og øget styrke – så er det nødvendigt med et solidt og gennemtænkt træningsprogram. Men det er ikke let for alle at sammensætte et godt træningsprogram, for der er mange variable, som skal tages hensyn til.

Her på siden har vi dog gjort det lidt nemmere for dig, ved at samle alle vores artikler omkring emnet træningsprogrammer. Du vil her på siden finde inspiration til din egen træning – og ikke mindst gratis træningsprogrammer, som du frit kan bruge.

Nytårsfortsætter – hele året!

5 Tips til at holde træningen i hele 2019 Dette indlæg er skrevet af Jonas Thylstrup fra inner-gym.com og udtrykker skribentens holdning.     2019 er skudt i gang og 2018 er afsluttet på vanlig vis med julen og nytåret. Dette er for mange også tiden, hvor de klassiske nytårs-fortsætter indtræder. Vi lover os selv… Read more »

Sådan kommer du igang med at træne i januar

Netop som vi bedst er kommet over et mad-orgie i december, og for manges vedkommende har julefrokoster langt ind i januar, så har vi begået en fatal fejl. I godt selskab og med procenter i blodet har vi annonceret, at vi skal få gjort noget ved vores fysik og igang med at træne mere. Hvad… Read more »

Komplet guide til coretræning

Det er enormt attraktivt med stærke mavemuskler, og derfor har vi nu sammensat en omfattende guide til coretræning. Vi kommer derfor ind på, hvorfor coretræning skal være mere avanceret end bare mavebøjninger. Samtidig har vi fået fundet mere end 10 forskellige maveøvelser frem, så du kan se hvordan de skal udføres. Nu har du læst… Read more »

Det perfekte træningsprogram til dit vægttab

Hvis du ønsker at komme bedst muligt fra start på dit vægttab, så skal du naturligvis have et fornuftigt træningsprogram skræddersyet til dine mål, så din plan og strategi er lagt ud foran dig. Med andre ord skal du have et træningsprogram, som er perfekt i forhold til at opnå et succesfuldt vægttab og som… Read more »

Guide: lær hvordan du laver dit eget træningsprogram

Har du brugt oceaner af tid på at lede efter det perfekte træningsprogram, og har du endnu ikke fundet dét træningsprogram, som giver dig de ønskede resultater? Stop med at spilde tiden. Det perfekte træningsprogram finder du ikke på nettet – det skal nemlig laves specifikt til dig. Et træningsprogram er først rigtig effektivt og… Read more »

Det skal du være opmærksom på, når du vælger dit styrketræningsprogram

Et godt og veltilrettelagt styrketræningsprogram betyder rigtigt meget, når man gerne vil have det optimale ud af sin træning. Desværre ryger mange i fælden, når de skal vælge deres styrketræningsprogram – og ender med at få resultater derefter. Det er nemlig heller ikke en nem opgave at vælge sit styrketræningsprogram, for der er mange forskellige… Read more »

Træningsprogram for begyndere – kom sikkert i gang

Det kan være svært at komme ordentligt i gang med styrketræning, for der er alt andet lige mange ting at tage hensyn til. Ikke mindst hvilke træningsprogram man skal starte ud med. De fleste har nemlig ikke den helt store indsigt i styrketræning, når de skal i gang som begynder; og det kan være en… Read more »

Styrketræning for kvinder – sådan får du mest ud af din træning

Styrketræning er et effektivt værktøj til at opnå mange målsætninger – også hvis man er kvinde. Traditionelt set har styrketræning altid været forbundet med mænd og store muskler, men efterhånden har mange kvinder fået øjnene op for de positive effekter vægttræning giver. Kvinder har lige så stor gavn af at styrketræne, som mænd har, og… Read more »

Russian Squat Routine: Sådan får du større og stærkere ben

En af de ting, der optager rigtigt mange i træningslokalet, er hvordan man får større og stærkere ben. Det der med at blive større og stærkere fylder naturligvis meget i folks bevidsthed, og det er heldigvis blevet både moderne og beundringsværdigt at have stærke ben. Men hvis du har trænet i en længere periode, og… Read more »

Fullbody program – effektiv træning af hele kroppen

Du kan finde rigtigt mange forskellige træningsprogrammer – og rigtigt mange forskellige måder at opbygge et træningsprogram på. Der er som udgangspunkt ikke noget rigtigt eller forkert i forhold til at vælge træningsprogram eller træningssplit; men der vil altid være nogle træningsprogrammer og træningssplit, der er bedre skruet sammen end andre. Et af de ældste… Read more »

Bill Starr’s Fundament Program – effektivt træningsprogram

Hvis der er en mand, som har været med til at forme teori og praksis inden for styrketræning, så er det Bill Starr. Bill Starr var Strength & Conditioning Coach på Johns Hopkins University, USA – og hans tilgang til opbygning af bade styrke og muskelmasse, har dannet grundlag for utallige træningsprogrammer. En af grundene… Read more »

4-split program – avanceret bodybuilding træning

Dit træningsprogram er naturligvis en stor faktor i forbindelse med, om du opnår de resultater du ønsker eller ej. Det er derfor også en rigtigt god ide, at gøre sig nogle tanker omkring sit træningsprogram; og i det hele taget være kritisk overfor om det er effektivt nok i forhold til dine målsætninger. Men, det… Read more »