Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i form efter din fødsel Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Leder du efter en personlig træner, som kan hjælpe dig med at komme i form efter din graviditet, så kan du nemt og hurtigt finde den rette træner her.

Måske har du brug for at stramme din krop op, smide et par (eller en del) kilo – eller måske vil du bare gerne i gang med at træne og motionere igen efter din pause.

Uanset din situation så kan det være et godt valg med en kompetent sparringspartner på sidelinjen, som hjælper dig med at få gang i din træning igen, så du igen kan have en fast og trænet krop og komme tilbage til den sunde og aktive livsstil, som du savner.

Her får du muligheden for at modtage gratis og skræddersyede tilbud på træningsforløb fra dygtige trænere nær dig, så du kan få din gamle krop igen efter din graviditet!

En personlig træner gør det nemmere at komme i gang med din graviditet

Det kan være en stor udfordring at komme ordentligt i gear efter din graviditet og fødsel; du har været væk fra din træning længe og du har pludseligt en masse nyt at se til. Det virker derfor hurtigt uoverskueligt at komme i gang igen, og du ved ikke hvordan eller hvor, du skal starte.

Men du er altså klar til at komme i gang igen, og du er klar til at komme af med babyvægten, som fulgte med din graviditet – du mangler bare en hjælpende hånd til at komme på rette spor.

Her kan en personlig træner være lige netop den hjælp, som du har brug for. En personlig træner med ekspertise i at få kvinder i form efter deres graviditet forstår de udfordringer, du står med i dit liv nu – og forstår endnu vigtigere at planlægge din træning i forhold til disse.

Med en træner får du hjælp til at sammenstrikke et træningsprogram, som passer til dine eksakte behov og forventninger samt ikke mindst din nuværende situation. Herudover giver din træner dig et solidt skub i ryggen, så du ikke falder af på den men i stedet ender med at få kickstarte de gode vaner igen.

Kom rigtigt fra start med din træning efter din graviditet

Foruden haltende motivation og tid, kan det også være svært at vide hvordan, du i det hele taget skal træne.

Er der nogle øvelser, du ikke bør lave og hvor tungt, skal du træne – og hvor ofte?

Spørgsmålene kan være mange, og har du ikke den nødvendige baggrundsviden og erfaring, så kan det være svært at finde svarene på disse spørgsmål.

Hvis du vil sikre dig den bedste mulige start på din træning efter din fødsel – og virkelig skabe de bedste forudsætninger for at opnå din drømmekrop – så er en personlig træner det sikre valg. Med en træner får du ikke bare et stringent program lagt i hånden, men derimod får du lavet et program tilpasset til dine behov, forudsætninger og ønsker – og hertil får du en ordentlig mængde inspiration og motivation og ikke mindst vejledning i øvelsesteknik, så du er sikret maksimalt udbytte af din træning.

Helt kort kan det siges, at et personligt træningsforløb giver dig de ultimative forudsætninger for at lykkes med at opnå dine mål, hvad end du skal i gang med et vægttab efter din graviditet eller blot ønsker at opnå en stærkere, fastere og sundere krop igen.

Find en træner du har kemi med gennem Fit Project

Med Fit Project får du tilbud fra personlige trænere, som ønsker at arbejde med lige netop dig og dine behov. Således kan du føle dig sikker på at de trænere, der kontakter dig med tilbud, er oprigtigt interesserede i at hjælpe dig videre.

Det skaber forudsætningen for i sidste ende at skabe et rigtig godt match mellem dig og din træner, så du finder en træner, der ikke blot har de rette kompetencer og evner – men derimod også en personlig interesse i dig, så i kan opbygge en god relation til hinanden, hvor du kan føle dig tryg hele vejen gennem jeres forløb sammen.

Få din gamle krop tilbage med en dygtig træner!

For dig som lige har født og været igennem en graviditet, så er dit store mål sandsynligvis at komme tilbage i form og få din gamle krop tilbage. De ekstra kilo, som er kommet på sidebenene, skal væk nu; du mangler bare skubbet til at sætte i værk.

Din krop skal strammes op, du skal have opbygget større muskler, blive stærkere og generelt opnå tilfredshed omkring dit udseende og din egen krop.

… Og selvfølgelig skal du have en lækker krop igen og komme i god form, nu du har muligheden for det – det er bare at komme i gang!

Find dit træningsforløb og træner i dag helt gratis og uforpligtende. Det er din genvej til at genvinde din gamle krop, få stramme lår, faste baller, komme i gang med at træne igen og generelt bare ende ud med et resultat (og en krop), du virkelig kan være stolt over!