Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Bliv en bedre cykelrytter og Kom i Form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din cykeltræning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Cykling er den foretrukne motionsform for rigtig mange danskere, og særlig mountainbike cykling er steget i popularitet de seneste par år. Cykling, både landevej og mountainbiking, er relativt simple motionsformer at komme igang med, da det i princippet kun kræver en cykel. Cykling er samtidig en god måde at få et afbræk fra hverdagen på, komme i bedre form samt presse sig selv – og så er det samtidig en sjov og udfordrende motionsform.

Stadig flere er sammen med den stigende interesse for cykling begyndt at tage konkurrenceelementet til sig. Både i landevejsløb, mountainbikeløb samt triatlon ses flere og flere deltagere. Hvis du har ambitioner om at konkurrere, eller bare ønsker at blive en bedre rytter – så begynder korrekt struktur i din træning og programlægning at spille en afgørende rolle; og det er noget en personlig træner med speciale i cykling kan hjælpe dig med.

En personlig træner med forstand på cykling kan forbedre din teknik og sørge for, at din træning bliver korrekt planlagt og får den nødvendige struktur – alt sammen for at du bliver en bedre cykelrytter!

Strukturér din træning og bliv en bedre cykelrytter

Formålet med at benytte en personlig træner når det kommer til cykling, er naturligvis at blive en bedre rytter. Du kan sagtens træne som du plejer, men hvis du virkelig har et mål om at blive bedre på en cykel, hvad end det er landevej eller MTB, så har du brug for korrekt planlægning og struktur i din træning.

Det kan være fint nok for de fleste at komme ud og cykle og stresse af, men på et tidspunkt bliver det for mange nødvendigt med noget mere. Hvis du vil blive en bedre rytter, gør du dig selv en tjeneste ved at få en træner med forstand på cykling til at strukturere og periodisere din træning optimalt.

Med struktur og korrekt træningsplanlægning opnår du meget mere med din træning – og det er blot en af de ting, en personlig træner med ekspertise i cykling kan gøre for dig.

Forbedr din teknik på cyklen

Ligesom med løb eller vægttræning, så betyder teknikken rigtig meget når det kommer til cykling. En kompetent træner med erfaring indenfor cykling kan hjælpe dig med at få styr på din teknik, så du kan blive bedre, hurtigere og mere sikker på din cykel.

Teknik er altid besværligt at lære selv, eller læse sig til, hvorfor du altid kommer længst med kvalificeret hjælp fra en specialist.

Få styr på din kost og dit væskeindtag

Foruden optimal træningsplanlægning er kosten et vigtig element for udholdenhedsatleter. Timingen og mængden af både kost samt væskeindtag er vigtig for ens præstationsevne, og er noget man bør have styr på.

En erfaren træner med forstand på udholdshedssport kan hjælpe dig med at spise og drikke korrekt, både før, under og efter træning samt ved konkurrencer. Optimal kost og væskeindtag sørger for at du præsterer 100 procent hver gang, og får maksimal udbytte af din træning.

Føl dig sikker på din mountainbike

Mountainbiking kan hurtigt virke afskrækkende, hvis man bevæger sig ud på nogle mere avancerede ruter. Det er let at blive bange for at vælte, særlig hvis du allerede føler dig lidt usikker på din mountainbike, eller har dårlige erfaringer med styrt.

For at du kan føle dig sikker på din mountainbike, er det helt essentielt at du får teknikken helt på plads. God teknik gør at du kan undgå styrt, samtidig med at det giver dig selvtillid på cyklen, og gør dig til en bedre og hurtigere cykelrytter.

En personlig træner med forstand på cykling kan hjælpe dig med at forbedre din teknik, så du kan få den selvtillid på cyklen, som du har brug for, for at opsøge større udfordringer.

Nå længere som triatlet

Landevejscykling er en stor del af triatlon, som mange elsker at dyrke og konkurrere i. Hvis cykeldelen volder dig problemer, eller er det punkt som du har brug for at forbedre dig mest på, så kan en personlig træner hjælpe dig med dette.

Hvis du virkelig har ambitioner om at gøre dig godt som triatlet, eller har overvejet at stille op i triatlon, så kan en personlig træner hjælpe dig på vej. En ekspert i træning for cykelryttere sørger for, at din træning bliver planlagt korrekt, så du når længere som triatlet.

Bliv klar til cykelløb

Alle kan stille op i cykelløb – det er bare lidt sjovere når man er god. Har du planer om at stille op i landevejsløb eller MTB løb, så kan en dygtig personlig træner med erfaring i cykelløb hjælpe dig med at udleve dette. Med et optimalt planlagt forløb og korrekt træningsplanlægning, bliver du let klar til at konkurrere i cykelløb.

Hvis du allerede konkurrerer, men ønsker at forbedre dig – så er en ekspert i cykling og en dygtig coach ligeledes et sikkert valg for dig. Med en personlig træner forbedrer du dine løbstider, og bliver en bedre cykelrytter!