Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i form til dit bryllup med en personlig træner

Søger du hjælp og vejledning til at komme i form til dit bryllup, så kan en personlig træner hjælpe dig på rette vej. Med Fit Project kan du nemt og gratis få tilbud på skræddersyede træningsforløb direkte fra 3 personlige trænere nær dig med speciale i at gøre dig bryllupsklar – så du kan få eksperthjælp til at opnå dine mål.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Dit bryllup er en kæmpe begivenhed i dit liv, og det er en dag, hvor alt bare skal spille.

Du skal ligne dit bedste, din kjole skal sidde perfekt og du skal udstråle overskud og glæde. Derfor står du muligvis også med det ønske, at komme i bedre form forud for den store dag – så du virkelig kan vise dig fra din bedste side!

Men dit bryllup er snart, din træning er gået i stå og du har i det hele taget begrænset erfaring med at træne, hvorfor du godt kunne bruge kompetent vejledning og ikke mindst et kærligt skub til at komme godt i gang.

Hos Fit Project kan vi hurtigt og gratis hjælpe dig med at finde det træningsforløb – og den træner – som bedst muligt kan hjælpe dig med at komme i super form til dit bryllup!

En dygtig personlig træner gør dig helt bryllupsklar

Hvis du skal i form inden dit bryllup – hvad end du skal tabe nogle få kilo, stramme din krop op eller noget helt tredje – så kan en personlig træner være det helt rette valg.

Med en personlig træner får du et gedigent skub bagi, så du får gang i din træning samtidig med, at den bliver planlagt til dine eksakte behov og krav.

Et personlig træningsforløb tager udgangspunkt i dine behov, og det er den absolut bedste vej til dine ønskede resultater. Uanset hvem du er og hvilken situation, du står i, så vil et personligt træningsforløb være skræddersyet til lige netop dette. Det giver dig i sidste ende de bedste forudsætninger for at nå i mål og dermed blive helt klar til dit bryllup.

Træning er den stensikre vej til en fast og spændstig krop

For at se godt ud i brudekjolen og ikke mindst sikre, at den i det hele taget sidder helt perfekt, så kan det for mange kræve, at der lige skal smides nogle få kilo på sidebenene – og at der generelt skal strammet lidt op, så det hele sidder lidt bedre.

Der er intet fordækt i at tænke sådan, og hvis der er en dag i dit liv, hvor din krop virkelig skal se fantastisk ud, så må det være til dit bryllup.

Endnu vigtigere kan det siges, at hvis din krop skal spille på dagen – og hvis du skal ligne dit absolut bedste – så skal du i gang med fornuftig træning.

Træning herunder særligt styrketræning er nemlig den direkte vej til en fast og stram krop, som virkelig får dig til at skinne til dit bryllup. Fornuftig planlagt styrketræning kan hjælpe dig med at opbygge muskelmasse og give dig et veltrænet og sundt look, så du stolt kan vise dig frem på dagen. Hertil hjælper effektiv træning naturligvis med at forbrænde en masse kalorier, så du nemt og hurtigt kommer de ekstra kilo til livs!

Din træning skal være struktureret baseret på dine behov

Du skal naturligvis ikke bare gå i gang med ”hovedet under armen” træning, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at blive bryllupsklar. Træning uden korrekt struktur og planlægning giver nemlig ikke de resultater, som du jagter – og i bedste fald ender du bare med at spilde din tid.

Hvis du virkelig skal opleve fremgang i din træning og se resultater, så skal du først og fremmest have lavet et godt træningsprogram, have styr på din teknik og generelt finde ind i en god rytme og struktur i din træning – og det kan være op ad bakke at klare selv.

Heldigvis for dig kan en personlig træner hjælpe dig med at få den bedst mulige start på din træning og sørge for, at du får mest muligt ud af din tid i centeret, så du er sikret en lækker form på din bryllupsdag!

Hertil kan en dygtig træner hjælpe dig med professionel kostvejledning, hvilket både er vigtigt for at opbygge muskler og styrke, men også hvis du skal af med de overflødige kilo.

Få et spark bagi – og lign en stjerne til dit bryllup!

Personlig træning skaber resultater, og det skyldes ikke blot, at en træner hjælper dig med at lave et effektivt træningsprogram og strukturere din træning og kost – men i den grad også fordi, at din træner støtter dig, står for løbende opfølgning og ikke mindst sparker dig lidt bagi, når du har brug for at komme afsted.

Med en engageret personlig træner på sidelinjen, får du hjælp til at hanke op i dig selv, så der for alvor kommer gang i din træning og motion. Din træner vil løbende være i kontakt med dig og træne med dig, så du ikke blot bliver presset til at yde dit bedste, men også forpligtet til at holde din plan.

Det hjælper dig i sidste ende med at finde ind i varige og holdbare rutiner, så du ender med at stå i din drømmeform til brylluppet. Samtidig med dette hjælper en træner dig med at vedligeholde den gode bane, så du efterfølgende kan holde formen ved lige og forblive skarp og trænet!