Trænings brevkassen

traenings-brevkassen

Hos Fit Project kan du gratis og uforpligtende stille spørgsmål til vores trænings-brevkasse. Brevkassen er til dig, der har generelle spørgsmål eller undren angående din træning, kostplanlægning eller andet – og gerne vil have et uddybende svar.

Vi udvælger regelmæssigt spørgsmål fra brevkassen og besvarer dem med en kort video eller på skrift, så alle vores besøgende kan få glæde af svaret. Formålet med trænings-brevkassen er at udbrede saglig viden omkring træning; og naturligvis at hjælpe dig, der går rundt med nogle ubesvarede spørgsmål.

Besvarede spørgsmål

Er få eller mange gentagelser bedst?
Hvilket træningsprogram skal jeg træne efter?
Er cardio-træning nødvendigt for mit vægttab?
Skal jeg tælle kalorier for at tabe mig?
Hvor tungt skal jeg træne for større muskler?
Hvad er mikronutrienter og makronutrienter?

Det er 100 % gratis at stille spørgsmål til trænings-brevkassen, og der er ingen grænser for hvad du må spørge om, sålænge det er sagligt – og relaterer sig til fysisk træning, fitness, kostvejledning eller sundhed. Vi gør dog opmærksom på, at du ikke får garanti for, at vi udvælger netop dit spørgsmål til besvarelse.

Hvordan stiller jeg et spørgsmål til trænings-brevkassen?

Det er hurtigt og nemt at stille dit spørgsmål; du skal blot udfylde nedenstående formular – så modtager vi dit spørgsmål med det samme. Hvis dit spørgsmål bliver udvalgt til besvarelse, så vil det naturligvis foregå totalt anonymt.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Hvad kan trænings-brevkassen bruges til?

Trænings-brevkassen er en gratis platform, hvor du kan få lov til at stille netop dit spørgsmål til Fit Project. Selvom der findes masser af information omkring fysisk træning eller kostvejledning på internettet – så er det ikke altid lige nemt, at få svar på nogle specifikke spørgsmål. Men med trænings-brevkassen fra Fit Project kan du få svar på dine spørgsmål helt gratis, og vi kommer altid med saglige svar, der er til at forstå.

Hvem svarer på mit spørgsmål?

Det gør vi hos Fit Project – men kun hvis vi føler os egnede til at svare. Det kan også være, at dit super-gode spørgsmål bliver besvaret af en i vores netværk, der er særligt egnet til det. Vi formidler hver dag mange opgaver fra folk, der ønsker gratis tilbud på personlig træning – og vi har helt sikkert en i vores netværk, der kan svare fyldestgørende på dit spørgsmål.

Er det anonymt at stille spørgsmål?

Ja, vi offentliggør naturligvis ikke hvem der har stillet de spørgsmål, der besvares – men selve besvarelsen bliver lagt online som svar; enten i form af en video eller en artikel. Det er vores måde at hjælpe alle vores brugere på, så det ikke kun er dig, der får noget ud af at benytte trænings-brevkassen.

Hvordan kan jeg få mit spørgsmål besvaret?

Vi udvælger jævnligt de bedste spørgsmål fra trænings-brevkassen, og besvarer dem efter bedste evne. Det betyder dog også, at vi ikke kan garantere dig en besvarelse. Der er dog stor chance for, at du får udvalgt dit spørgsmål – særligt hvis du formulerer det grundigt, og bruger tid på at beskrive din problemstilling.