Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med et bootcamp forløb

Med et bootcamp forløb opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4343 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

En trænings-bootcamp er for dig, der ønsker personlig træning men som gerne vil træne i en mindre gruppe sammen med andre. Ved at deltage i det rette bootcamp forløb kan du opnå de resultater, du ønsker, hvad end du har et mål om at smide et par kg, komme i bedre form eller blot finde lysten og motivationen til at træne.

Som deltager på et bootcamp forløb får du – sammen med de andre deltagere – tilrettelagt din træning og kost over en periode, så du kan få kickstartet din træning og sunde livsstil.

Herudover får du et spark bagi af den eller de trænere, der står for at afholde bootcampen, så du kan få godt gang i din træning og finde gejsten og lysten til at skabe en mere aktiv hverdag. Endeligt vil en bootcamp lære dig redskaber og give dig brugbare værktøjer, som du fremover kan bruge til at holde gang i din træning og sunde livsstil.

Hvad er en trænings bootcamp?

I modsætning til almindelig personlig træning, som udføres en-til-en mellem dig og din personlige træner, så vil du må en bootcamp træne i fællesskab med andre. Typisk vil en bootcamp bestå af mellem 4 til 12 deltagere – men der findes både større og mindre træning bootcamps.

Forskellen mellem at have en personlig træner en-til-en eller deltage på en bootcamp er altså, at du på en bootcamp træner med andre. Herudover er strukturen i høj grad den samme som ved traditionel privat træning, hvilket vil sige, at du får hjælp til træningsplanlægning, kostvejledning samt en et skub bagi, så du kommer i gang med en sundere og mere aktiv livsstil.

På samme vis som almindelig personlig træning, så kan bootcamps naturligvis også være tilpasset et utal af målsætninger. Det kunne eksempelvis være bootcamps rettet mod at komme ned i vægt, blive stærkere, komme i bedre form eller noget helt fjerde. I praksis vil mange bootcamps indeholde elementer af flere dele – og ligeledes være tilpasset den enkelte deltager, omend i skal igennem strabadserne sammen.

En bootcamp vil typisk have en varighed på et par uger og op til nogle få måneder. I sidste ende er det vigtigt, at du finder en bootcamp, som passer til dine behov – både i forhold til varighed, pris samt antal træninger på forløbet. Hertil er det selvfølgelig et must, at bootcampen afholdes af en træner, som du har god kemi med, som forstår dine behov – og som har fokus på dine målsætninger og ønsker.

Skal jeg vælge en bootcamp eller personlig træning?

Hvorvidt du skal finde en bootcamp at være med på, eller finde en træner til et personligt træningsforløb, er i sidste ende op til dig – og dine behov.

Et personligt træningsforløb vil selvsagt have et større fokus på dig og dine individuelle behov, men omvendt vil en bootcamp indeholde mere fællesskab og sammenhold, da du vil træne på et mindre hold sammen med andre.

Endvidere kan både personlig træning samt bootcamps tilpasses til nybegyndere samt mere erfarne personer. Din beslutning bør derfor ikke træffes baseret på om du er ny eller erfaren – men udelukkende på dine behov og præferencer.

Ønsker du sammenhold og fællesskab, og ønsker du at være med i et træningsforløb sammen med andre, så kan en bootcamp være det helt ideelle valg. Ønsker du derimod mere tid til individuel tilpasning, og vil du gerne modtage instruktioner og vejledning en-til-en, så kan et personligt træningsforløb være det oplagte valg.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker hjælp og sparring i forhold til det rette valg.

Kom i form med det rette bootcamp forløb

Som deltagende på et velstruktureret bootcamp forløb med en dygtig personlig træner, er du sikret et spark bagi, så du kan komme i bedre form. Du får den nødvendige opbakning i form af motivation og inspiration – og din træning bliver planlagt, så den passer til dine behov.

Det er naturligvis vigtigt, at du finder en bootcamp, som passer til dig. Derfor kan du med Fit Project indhente tilbud på bootcamps fra personlige trænere nær dig, så du kan finde de bedste muligheder for dig.

Når du indsender din henvendelse, vil vi ringe dig op kort tid efter, så vi sammen kan afdække dine behov. Sammen finder vi ud af hvor stort et bootcamp forløb, du kunne tænke dig, hvor ofte du vil træne på bootcampen og lignende.

Herefter finder vi tre bootcamps nær dig med personlige trænere, som passer til dine behov. Indenfor kort tid vil de tre trænere kontakte og præsentere en løsning, som stemmer overens med dine forventninger. Du kan frit mødes med de tre trænere og vurdere kvalitet, kemi og pris, så du kan finde den bedste løsning til dine behov.

Træn med andre i en lille gruppe – og find lysten og motivation

Et bootcamp forløb er oplagt for dig, som ønsker at træne sammen med andre. På et bootcamp forløb vil du sammen med de andre deltagere træne på et mindre hold, så i kan støtte og opmuntre hinanden under hele bootcamp forløbet.

Det er derfor et særligt godt valg, hvis du bliver motiveret ved at træne og blive udfordret sammen med andre. Din personlige træner på bootcamp-forløbet sørger naturligvis for, at træningen passer til den enkelte, så alle kan følge med – og så de, som er på lidt højere niveau, bliver udfordret i samme grad.

Endeligt så er træning i en mindre gruppe den perfekte måde at blive forpligtet på og holdt i ørene, da I sammen kan lære hinanden at overholde og møde op til aftaler, så i alle bliver holdt til ilden. Hvis du har problemer med dalene motivation, eller har let ved at miste lysten uden faste aftaler, så er en bootcamp en sikker vinder for dig!

Søger du i stedet er forløb sammen med din kæreste, veninde eller gode ven – så kan vi også hjælpe med at finde en personlig træner til par-træning.

Lær at træne korrekt på en bootcamp

En bootcamp er den sikre vej til at lære at træne optimalt herunder planlægge din træning, lære korrekt øvelsesteknik samt en masse andet. I modsætning til træning på egen hånd, så bliver en bootcamp nemlig varetaget af en erfaren træner, som er ekspert i at undervise og lære fra sig.

Ønsker du at lære mere om træning, få rettet din teknik og få gang i en sund kost, kan du med en bootcamp lære de nødvendige elementer, så du bedre kan varetage din egen træning fremover. Din træner vil sikre fast progression i din træning, og bringe nye og spændende øvelser på banen, så træningen hele tiden er spændende og udfordrende.

På et lukket hold – som en bootcamp er – vil du ikke blot blive tæsket igennem et hårdt forløb; du vil også lære hvordan, du effektivt passer og tilrettelægger din træning efterfølgende. Det ultimative mål er at give dig de redskaber du skal bruge fremover, hvad end du ønsker at opnå strammere baller, fastere lår eller blot komme i gang med en sund livsstil.

Ikke mindst vil der på de fleste bootcamp-forløb være individuelle samtaler, så du sammen med din personlige træner kan sammensætte målsætninger, nedbryde barrierer og planlægge din strategi; så du er sikret optimal fremgang.

Tag springet – og find den rette bootcamp nu

Bootcamps er populære som aldrig før – og det er ikke uden grund. Det er den perfekte løsning for dig, som ønsker kompetent vejledning til din træning og kost, og som mangler et indspark til din træning, så du kan komme godt fra start.

Vi hjælper dig med at komme i direkte kontakt med de rette trænere, som afholder bootcamps, der er perfekt til dine behov.

Uanset om du leder efter en bootcamp kun for kvinder, så du kan lære mere om at træne optimalt som kvinde, eller ønsker at spark bagi så du kan komme i gang og blive fit – så kan vi hjælpe dig på vej.

Du kan bruge Fit Project til at finde den perfekte bootcamp nær dig:

Bootcamp Aalborg

Bootcamp Århus

Bootcamp Odense

Bootcamp København