Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med et bootcamp forløb i Odense

Med et bootcamp forløb opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Et bootcamp forløb i Odense er oplagt for dig, der gerne vil have et seriøst spark bagi – så du kan få ordentligt gang i din træning.

Deltager du på et bootcamp forløb, vil du træne i fælleskab med andre på et lille hold, så i alle kan motivere og opmuntre hinanden. Du skal altså ikke gennem alle strabadserne alene, men sammen med bootcampens andre deltagere, hvilket er med til at højne motivationen og lysten til at træne.

Søger du hjælp til vægttab, øget muskelmasse – eller ønsker du blot at få gang i din træning – så kan en bootcamp være det idelle valg. Her får du indsigt, inspiration og lærer en masse omkring træning og kost, og samtidig får du hjælp til at komme ind i en god rytme, så du kan få gjort træning til en fast og integreret del af din hverdag.

En god bootcamp i Odense giver inspiration til din træning

Træning kan hurtigt blive triviel, kedelig og ligegyldigt, og det kan derfor være behjælpeligt med en ordentlig portion inspiration. En bootcamp i Odense giver dig både inspiration, motivation og et frisk pust til din træning, så du igen kan finde lysten og komme ind i den gode rutine.

Med en skræddersyet træningsforløb til dig og resten af bootcampens deltagere, finder du den inspiration, du har behov for. Det er den sikre vej til at genfinde motivationen, så træning og motion igen kan blive en inspiration og dejlig ting i hverdagen; og ikke en sur tjans.

Ikke mindst så er en bootcamp med en dygtig træner i Odense med til at forpligte. Din træner – og ikke mindst de andre deltagere – vil være med til at holde dig nakken, så du kan få det skub, du har behov for i din hverdag.

Lær at træne korrekt og optimalt på en bootcamp

Det kan være en god ide at få instruktion og vejledning, hvis du skal i gang med at styrketræne på egen hånd. Grundlæggende viden omkring træning, korrekt øvelsesteknik og basal viden omkring kost er blot nogle af de ting du skal have styr på, hvis du skal have det maksimale ud af din styrketræning.

Uden viden eller forstand på området er det nemt at bruge oceaner af tid på træning, der aldrig medfører resultater. Det er tidspilde og en sikker vej til at ødelægge ens motivation.

Med en personlig træner på et bootcamp forløb i Odense, kan du få indsigt i korrekt træningsplanlægning, så du bedst muligt kan planlægge og udføre din træning på egen hånd. Således får du den bedste start på en træningskarriere, som giver resultater!

Vi hjælper dig med at finde et bootcamp forløb i Odense med fokus på din målsætninger og behov, så du kan få lige netop det træningsforløb, du har brug for.

Få hjælp til de gode vaner og find din rutine

Den allerbedst træning er naturligvis den, som du rent faktisk også udfører. God planlægning, optimal kost og deslige er fuldstændig ligegyldigt, hvis ikke du passer din træning.

Du har derfor behov for at lære at danne gode og holdbare vaner, skabe faste rutiner og rytmer i din træning – og ikke mindst hverdag – så din træning ikke blot planlægges optimalt; men også udføres efter planen.

Din træner på dit bootcamp forløb i Odense lærer dig at skabe holdbare og sunde vaner, gode rytmer og sørger for at holde dig til ilden. Som deltager på et bootcamp forløb får du den nødvendige forpligtelse og vejledning i forhold til at opbygge holdbare vaner i forhold til din træning og kost – så du kan få ordentligt gang i en effektiv og aktiv livsstil.

Har du brug for yderligere fokus på dig og dine individuelle behov, og ønsker du at være ene om din egen træner, så kan du med fordel finde en personlig træner i Odense.

Kom i dit livs form på en bootcamp i Odense

Hvis du er træt af at træne uden resultater, og hvis du for alvor ønsker at komme i dit livs form, så er et personligt bootcamp forløb i Odense dét, som du leder efter.

Her får du sammen med andre deltagere et spark bagi, så i sammen kan træne jer til ekstraordinære resultater – og skabe lyst og motivation til at være aktive. Endvidere får i løbende opfølgning, instruktion og sparring fra en ekspert, som sørger for, at i alle kommer i gang på bedst mulig vis.

Med Fit Project kan du nemt og hurtigt få 3 tilbud på bootcamp forløb i Odense fra trænere, som passer perfekt til dig. Du vælger frit hvilken træner og bootcamp, du ønsker at komme med på!