Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med et bootcamp forløb i København

Med et bootcamp forløb opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Bootcamp træning er populært som aldrig gør, og er et godt valg for dig, som gerne vil træne sammen med andre deltagere. En bootcamp kan – på samme vis som personlig træning – tilpasses dine behov, hvorfor det er et godt valg, hvad end du vil tabe dig, komme i bedre form, blive stærkere eller blot ønsker et boost til din motivation.

En bootcamp er kort forklaret personlig træning på et lukket hold, hvor du træner sammen med andre på samme træningsforløb. Den rette bootcamp i København giver dig altså en unik mulighed for at komme i bedre form, få kompetent vejledning og ikke mindst finde gejsten og støtten blandt andre deltagere.

Sjov og ballade, et stærkt fælleskab og effektiv træning er nogle af de ord, som kendetegner en bootcamp – og det er den sikre vej til en god start på din træning og sunde livsstil.

Find den rette trænings bootcamp i København

Når du skal finde en bootcamp i København, så er det uhyre vigtigt, at du finder den rette bootcamp. Den rette bootcamp er en bootcamp, som har fokus på dine ønsker og målsætninger, som varetages af en personlig træner, du har kemi med, og som har en opbygning samt størrelse, som passer til dine behov og forvetntninger.

Det er altså med andre ord svært at finde den helt rigtige bootcamp i København, og det kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave. Vi hjælper dig hurtigt og overskueligt med at finde lige netop den bootcamp og træner, som passer til dine behov. Hvad end du søger en bootcamp med fokus på vægttab, træning for kvinder, øget styrke eller noget helt fjerde, så kan vi hjælpe dig på vej.

Insender du en henvendelse, kontakter vi dig hurtigst muligt for at præcisere dine behov og forventninger herunder hvor stort et bootcamp forløb, du kunne tænke dig. Kort tid herefter vil tre trænere i København kontakte dig med tilbud på bootcamp forløb, som passer til dig.

Du har fri mulighed for at mødes med de tre trænere, og vurdere kemi, kvalitet og pris, så du kan træffe den bedst mulige beslutning.

Med den rigtige bootcamp – og den rigtige træner – er du sikret et forløb, som giver dig de resultater, du drømmer om!

Bliv motiveret med gruppe træning i København

En bootcamp er modsat et personligt træningsforløb, et forløb hvor du træner i fælleskab med andre. Du er derfor ikke alene om det hele – men kan i stedet søge inspiration, lyst, støtte og motivation blandt de andre deltagere på bootcampen. Typisk vil der være omkring 4-12 deltagere på et bootcamp forløb, men det kan variere meget.

Sammen med de øvrige deltagere følger du et velstruktureret træningsforløb over en periode, som på trods af at være fælles, også er tilpasset den enkeltes niveau. Der er altså plads til både den helt nye samt den mere erfarne motionist på et bootcamp forløb i København. Den personlige træner, som afholder bootcampen, skal nok tilpasse og lave individuelle justeringer – så der er plads til alle.

Du, og de andre deltagere, vil træne sammen og udfordre hinanden – hvorfor det er særligt motiverende, hvis du ønsker og nyder at træne sammen med andre. Ligeledes er det en sikker vej til at yde ekstra til din træning, så du kan opnå mere og få bedre resultater!

Lær teknik i forskellige øvelser

Som deltager på en bootcamp i København vil du ikke blot blive pisket igennem et hårdt trænings samt kostforløb – du vil også lære at træne hensigtmæssigt og planlægge din egen træning bedre fremover.

En bootcamp er en god mulighed for at lære omkring korrekt træning, så du ikke længere skal spilde din tid i centeret med træning, som ikke virker. Din træner sørger for at udvide din horisont, og lære dig omkring træningsplanlægning, teknik i diverse øvelser samt kostomlægning. Hertil sørger din træner naturligvis for, at du får de fornødne værktøjer i forhold til at kunne holde din sunde livsstil og styrke din motivation fremover.

Har du behov for yderligere hjælp til at få styr på eksempelvis din løfteteknik – eller vil du gerne have mere tid til individuel undervisning – så kan en personlig træner i københavn være et godt valg for dig.

Få sparket til at komme i gang på en trænings bootcamp i København

Hvis du mangler motivationen og simpelthen ikke kan finde lysten til at få trænet – så er en bootcamp i København den perfekte måde at få sparket din træning i gang på.

Med en kompetent personlig træner – og et veltilrettelagt bootcamp forløb – får du det nødvendige skub i forhold til at komme ud over stepperne, og få gang i en sundere og mere aktiv livsstil.

Det kan være svært at finde overskuddet til at komme igang med at motionere og spise bedre, eller blot få bragt ens træning til det næste niveau. Uanset hvilket situation du står i, så kan du få hjælp til at komme videre med det rette træningsforløb, som passer til dig.

Du vil både finde motivation blandt de andre deltagere – som sandsynligvis er i samme situation som dig – men også fra din træner, som står for at motivere, planlægge og forpligte under hele bootcamp forløbet.

Kom i dit livs form med et bootcamp forløb

Ønsker du for alvor at gøre noget ved din livsstil og hverdag – eller vil du blot finde ny inpiration til din nuværende træning – så kommer du langt med en bootcamp.

Vi hjælper dig med at gøre det nemt, og finder den rette bootcamp i København til lige netop dine behov, så du kan komme i gang på den helt rigtige måde.

Uanset om du jagter strammere baller, fastere lår eller et varigt vægttab, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedste løsning; og den helt rigtige bootcamp i København!