Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med et bootcamp forløb i Århus

Med et bootcamp forløb opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Med et bootcamp forløb i Århus får du personlig træning i en lille gruppe, så du kan finde inspiration og motivation sammen med de andre deltagere. Fælleskab, støtte, sjov og hård træning er blot nogle af de ting, som kendetegner en god bootcamp.

På samme vis som ved personlig træning en-til-en, vil du modtage individuel vejledning og sparring på en bootcamp, så du kan få hjælp til dine specifikke behov. Herudover vil du træne sammen med andre deltagere, som har de samme ønsker og målsætninger som dig – så i kan bruge hinanden som kilder til inspiration, motivation og ikke mindst forpligtelse.

Har du brug for ekstra fokus på dine behov – eller vil du gerne have din træner helt for dig selv – så kan du finde en personlig træner i Århus.

Ønsker du at komme godt i gang med din træning, og vil du gerne træne med andre og samtidig få hjælp til dine egne problemstillinger og behov, så er en bootcamp i Århus det oplagte valg – og samtidig et billigere alternativ i forhold til almindelig personlig træning.

En trænings-bootcamp i Århus er vejen til resultater

Det er nemt at gå død i ens træning, og træne uden at opnå fremgang. Det bliver trivielt, kedeligt og det ødelægger ens motivation. Du kender sikkert problemstillingen og har prøvet det før; du ved ikke, hvordan du skal træne – og du kan slet ikke finde lysten og motivationen.

Ved at deltage på et godt bootcamp forløb i Århus, får du de nødvendige redskaber i forhold til at planlægge din træning – og vigtigst af alt, får du et spark bagi, så du kan komme op på hesten igen.

Den personlige træner, som afholder din bootcamp, planlægger og står for jeres fælles træningspas – men sørger samtidig for, at i alle lærer omkring træningsplanlægning, kostomlægning samt øvelsesteknik. Kort fortalt alle de ting, du skal bruge til at holde din aktive livsstil.

Endeligt så sørger din træner naturligvis for, at du får råd og vejledning i forhold til at øge din motivation og skabe holdbare vaner, så du ikke blot skaber gode resultater – men også er i stand til at holde dem.

Har du brug for vejledning og hjælp i forhold til at nå i mål, så kan du nå langt med en dygtig personlig træner og den rette bootcamp i Århus – og det er den sikre vej til holdbare resultater.

Bootcamps i Århus som passer til dig

Det giver sig selv, at det er vigtigt, du finder en bootcamp i Århus, som passer til dig. Det vil både du og din træner få mest ud af.

Du skal finde en bootcamp som først og fremmest har en størrelse og struktur, der passer til dig. Herudover skal du finde en bootcamp, som varetages af en træner, du har god kemi med og føler, du kan være tryg ved. Men vigtigt af alt – så skal din bootcamp have fokus på lige netop dine behov og målsætninger.

En person der træner for øget styrke skal naturligvis træne anderledes end en, der ønsker at opnå et effektivt vægttab eller en stram og fast krop. Det er derfor særligt vigtigt, at du kommer på en bootcamp, med det helt rette fokus – hvilket kan være svært at finde selv.

Med Fit Project kan du modtage tilbud fra personlige trænere i århus, som afholder bootcamp forløb, der passer perfekt til dine behov. Du vælger frit hvilken bootcamp samt træner, du ønsker at benytte

Genfind motivationen med en bootcamp

Er du gået død i din træning, og har du brug for fornyet motivation og inspiration, så er en bootcamp i Århus dét, du søger.

En bootcamp er den perfekt vej til at genfinde din motivation, hvis du er kommet ud af den gode rytme. Med træning i en lille gruppe i Århus, finder du hurtigt lysten til at få gang i din træning igen – og du bliver både forpligtet og motiveret af din personlige træner samt de andre deltagere på bootcamp forløbet.

Endvidere vil din træner sammen med dig nedbryde dine barrierer og problemstillinger i forhold til din hverdag. Det kan være, at du har problemer med overspisning, svært ved at finde tid til at træne, eller måske har du blot brug for et kærligt spark bagi. Uanset dine problemstillinger, så vil din træner på bootcampen være med til at give dig de værktøjer, som du har brug for, for at komme videre.

Lær at træne korrekt på et bootcamp forløb i Århus

Det kan være svært at navigere i forskellige træningsøvelser og træningsprogrammer, og det er en stor udfordring at planlægge ens træning korrekt. Det fører til træning, som ikke giver resultater – og det er både spild af tid og samtidig hårdt for motivationen.

Ved at deltage i en bootcamp i Århus får du vejledning i forhold til øvelsesteknik, træningsplanlægning – og samtidig bliver du forpligtet til at komme ind i en god rytme. Hertil får du de nødvendige redskaber og værktøjer til at skabe holdbare vaner, så du kan holde din sunde og aktive livsstil.

Hvis du har problemer med at få sammensat din træning, udføre øvelser korrekt – eller blot få din træning gennemført – så er en kompetent vejledning og instruktion det sikre valg; og det får du på en bootcamp.

Vi gør det nemt for dig at finde det helt rigtige forløb i Århus, så du nemt og overskueligt kan finde den rigtige løsning for dig – og dermed komme i dit livs form!