Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med et bootcamp forløb i Aalborg

Med et bootcamp forløb opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4313 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

En trænings bootcamp får kickstartet din træning og sunde livsstil, så du kan finde ind i god rytme og danne holdbare vaner. I modsætning til almindelig personlig træning, så vil du på et bootcamp forløb træne sammen med andre deltagere – så i kan inspirere og motivere hinanden.

En bootcamp varetages af en personlig træner, og rettes mod dine og gruppens målsætninger. Det er derfor også vigtigt, at du finder den rette trænings bootcamp, som passer til lige netop dine behov.

Typisk vil et bootcamp forløb vare nogle få uger og op til nogle måneder – og typisk vil der være omkring 4 – 12 deltagere på et bootcamp forløb. Du skal naturligvis finde et bootcamp forløb, der passer til dine forventninger herunder en bootcamp med den rette størrelse, pris samt indhold.

Med Fit Project kan du gratis indhente tilbud på bootcamp forløb fra personlige trænere i Aalborg, så du kan finde den bedste løsning for dig – og få den bedste start på din træning.

Bliv den bedste udgave af dig selv

Har du planer om at forbedre eller ændre din livsstil, og vil du gerne blive en bedre udgave af dig selv, så kan en bootcamp i Aalborg få dig på rette spor.

Et effektivt bootcamp forløb er ikke bare en hård træningscamp, hvor du og de andre deltagere bliver tæsket igennem hård træning – men derimod et forløb, hvor du lærer omkring træning, øvelsesteknik samt øvelsesvalg, sund kost og får en masse redskaber i forhold til at skabe varige livsstilsændringer.

Som deltager på en bootcamp i Aalborg, får du altså ikke bare et spark bagi, men også brugbar læring, så du fremover kan varetage din egen træning. I sidste ende er målet naturligvis, at du bliver selvkørene mht. din egen træning, så du kan forblive den bedste udgave af dig selv.

Har du i lang tid haft svært ved at komme i gang, så finder du motivationen og forpligtelsen på en bootcamp, så du få alvor kan få sat gang i din træning.

En bootcamp i Aalborg, som passer dig.

Ønsker du at komme på en trænings-bootcamp i Aalborg, som passer til dine præferencer, så kan vi hjælpe dig godt på vej.

Hvad end du søger hjælp til øget styrke, en sundere livsstil, en fastere krop eller noget helt fjerde, så finder vi den rette træner og bootcamp til dig. Vi sørger for, at du bliver kontaktet af trænere, som afholder bootcamp forløb, der passer til dine forventninger – og ikke mindst målsætninger.

Det er selvssagt, at du får mest ud af en bootcamp, hvis den er tilrettelagt efter dine behov og forudsætninger; og det er i sidste ende til både din samt trænerens fordel.

På trods af at du træner sammen med andre på en bootcamp, så vil der også være tid til dine individuelle behov. Bootcampens træner sørger for, at øvelser, belastning og progression tilpasses den enkelte – og ligeledes vil der være tid til at fokusere på at planlægge strategi og fremgang i forhold til dine specifikke behov.

Har du brug for yderligere fokus på dine individuelle målsætninger og behov, så kan du med fordel finde en god personlig træner i Aalborg.

Kom med på bootcamp – og få styr på din løfteteknik og planlægning

For rigtig mange er den store hindring i forhold til at få trænet, at de ikke ved hvordan, hvor ofte og hvor meget de skal løfte. Hertil kommer ens løfteteknik, som kan være svær at lære på egen hånd. Styrketræning på egen hånd bliver derfor en stor mundfuld for de fleste – hvorfor mange ender med at give op.

Hvis du kan nikke genkendende til disse problemer, så er en bootcamp i Aalborg løsningen til dig. Her får du hjælp til at optimere din teknik i forskellige styrkeøvelser, og samtidig får du indsigt i korrekt træningsplanlægning, så du kan få mere ud af din træning i fremtiden.

Endvidere vil en træner på en bootcamp – samt de andre deltagere – sikre, at din motivation er i top, så du giver den en ekstra skalle til træningen og dermed får maksimal udbytte af dine anstrengelser.

Bliv inspireret og motiveret af andre på en trænings-bootcamp i Aalborg

Den helt store fordel ved et bootcamp forløb er for langt de fleste, at du ikke er alene på forløbet. Du vil løbende kunne hente sparring, inspiration og en enorm portion motivation blandt de andre deltagere, så du ikke falder af på den. Det er den sikre vej til at finde ind i god rutine med en sundere livsstil.

Sammen med andre fra Aalborg, med samme målsætninger som dig, vil du komme i dit livs form og få de nødvendige redskaber i forhold til at kunne kreere varige ændringer i din hverdag, så du kan få gang i den livsstil og hverdag, du ønsker.

Bliver du motiveret af at træne med andre, så bør du finde din trænings-bootcamp i Aalborg, så du kan få kickstartet din træning og få gang i en aktiv hverdag!