Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå større muskler og kom i form med en personlig træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4146 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Bodybuilding handler hovedsagligt om at få større muskler, men samtidig også om at opbygge et æstetisk og harmonisk udseende. Bodybuilding er anderledes i forhold til mange andre træningsformer, og fokus er her at optimere muskelvækst fremfor eksempelvis styrke eller kondition. Når det så er nævnt, så vil en øget muskelmasse også føre til en øget styrke – selvom dette ikke nødvendigvis er målet.

En personlig træner med ekspertise i bodybuilding har de værktøjer og den viden, der skal til, for at DU kan opnå en øget muskelvækst.

Få større muskler med korrekt programlægning

Først og fremmest er et forløb med en personlig træner med erfaring i bodybuilding til dig, som ønsker at øge din muskelmasse. Et træningsforløb i bodybuilding vil på mange måder ligne traditionel styrketræning, dog med væsentlige forskellige; da forløbet skal planlægges med fokus på maksimal muskelvækst.

Typiske forskelle omhandler øvelsesvalg, udførslen af forskellige øvelser, implementering af diverse teknikker, øget træningsvolumen og mere. En personlig træner med speciale i bodybuilding har viden og erfaring med, at designe træningsforløb og træningsprogrammer som garanterer optimal muskelvækst.

Med kompetent hjælp fra en ekspert får du et forløb med skræddersyede træningsprogrammer, som er essentielle for, at du kan få større muskler.

Lær om diæter og få en optimal kostplan

En særlig vigtig del af bodybuilding er kosten. En diæt er ofte afhængig af, hvilken periode du befinder dig i – om du skal tage muskelmasse på, eller smide fedt – men uanset hvad du har brug for, så spænder du ben for dig selv uden den rigtige kostplan. Hertil kommer brugen af kosttilskud, hvilket for mange er tæt på umuligt at finde rundt i.

Hvis du virkelig vil nå længere og opbygge mere muskelmasse, så gør du dig selv en tjeneste, ved at få hjælp til kosten af en kompetent personlig træner. En personlig træner kan lave en udførlig kostplan til dig sammen med dit træningsprogram, og justere denne løbende alt efter dine behov og mål. På denne måde sikrer du dig, at du altid indtager den korrekte mængde af protein, kulhydrat og fedt samt benytter kosttilskud optimalt. En kostplan som er rettet mod maksimal muskelvækst, er helt simpelt en nødvendighed, hvis du vil have det maksimale ud af din bodybuilding.

God kostvejledning samt en god kostplan er et vigtigt element, hvis dit mål er at få større muskler – og det kan en personlig træner hjælpe dig med.

Kom videre med din bodybuilding

Har du trænet i lang tid, så kender du sikkert fra egen krop, at man efter noget tid rammer muren. Du oplevede en masse fremgang i både styrke og muskelvækst det første lange stykke tid i din træningskarriere, men nu sker der ikke længere noget.

Jo længere du når i din træningskarriere, jo langsommere går det med at opnå fremgang. For at opleve fremgang kræver det et kontinuerligt stress på din krop, så den hele tiden har et input at respondere på. Kroppen udvikler sig afhængigt af hvilken stimuli den påføres, så hvis øget muskelvækst er formålet – så skal træningen tilpasses dette.

Skal du sikre dig konstant at øge din muskelvækst, kræver det at din træning og kost løbende bliver tilpasset, ellers ender du med stagnere i din træning. En kompetent personlig træner med speciale i bodybuilding sørger for, at din krop konstant udvikler sig, og hjælper dig med at komme videre med din træning – så du begynder at se resultater igen!

Opnå et harmonisk udseende med bodybuilding

Bodybuilding er mere end bare store muskler. Det er vigtigt med symmetri og harmoni mellem kropsdele, hvis det skal se ordentligt ud. Det betyder, at du måske kan have brug for mere fokus på bestemte muskelgrupper, og at dette med tiden ændrer sig. Vi responderer alle forskelligt på træning, hvorfor vi ikke alle sammen kan træne fuldstændig ens.

Selvom bodybuilding primært handler om at få massive muskler, så handler det altså i stor grad også om udseendet og at have de rigtige proportioner mellem de forskellige muskler. Bodybuilding går derfor også ud på at opnå eksempelvis en flot sixpack og markerede muskler, på samme vis som det ofte er formålet med fitness træning.

Et forløb med en personlig træner med forstand på bodybuilding, er ikke bare et forløb som giver dig maksimal muskelvækst – men et forløb som samtidig sikrer dig, at du opnår en flot og harmonisk krop at se på.

Øvelsesvalg og teknikker til bodybuilding

Bodybuilding gør brug af en række teknikker, som sjældent ses i andre træningsformer. Disse teknikker kan være ting som forced repetitions, super sets, drop sets, rest pause osv. Rigtig mange benytter disse teknikker, men det kan være svært at implementere dem korrekt, samt vide hvilke øvelser man skal benytte dem i.

En personlig træner sørger for, at du benytter de rigtige metoder, og at hele din træningsplanlægning er optimal. Endvidere kan din personlige træner rette din teknik og sørge for, at du løfter korrekt i alle øvelser.

Bliv motiveret – både på kosten og træningen

Bodybuilding kan være rigtig hårdt, både når det kommer til træningen, men i særdeleshed også når det handler om kosten. Træningen er ofte meget krævende, eftersom den typisk inkoperer korte pauser mellem sæt og anstrengende metoder som drop sets og lign.Alt dette gøres mere besværligt af, at man skal sørge for at spise optimalt, hvis man ønsker optimale resultater. Dette kan være særligt hårdt i perioder, hvor du skal smide fedt og derfor indtage færre kalorier end normalt.

En personlig træner med ekspertise i bodybuilding forstår at hjælpe, motivere og holde dig fokuseret når det er hårdt, så du opnår de resultater du drømmer om!