Er du kostvejleder eller personlig træner? 

Så kan du blive en del af Fitproject.dk, en portal som forbinder klienter og fagprofessionelle med hinanden. Det er en god mulighed for, at vækste din forretning og dit personlige brand. Vi har hjulpet Kom igang med at udfylde nedenstående form, så tager vi en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi validerer alle kundeemner

Vi er dagligt i dialog med klienter, som ønsker hjælp til at nå deres mål. Vores kundeserviceafdeling gør det hårde arbejde for dig. Vi kontakter hver eneste kundeemne, og identificerer deres behov, samt verificerer, at den enkelte har en oprigtig og seriøs interesse i at finde en personlig træner.

Kvalitet for pengene

Du betaler kun for de kundeemner, som du ønsker at kontakte. Vi har ingen gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Dermed er du sikker på, at dine kundeemner matcher din forretning i forhold til geografi og kompetenceområde. Det er dig som personlig træner, der bestemmer hvornår og hvordan, du bruger dine penge hos Fitproject.

Samarbejde med Fitproject

Når du bliver en del af Fitproject-familien, så står vi til rådighed for at hjælpe dig og din forretning. Vi har stor erfaring indenfor salg af personlig træning, og ved hvad der virker og hvad der ikke virker. Vi har telefonisk support, og står altid klar til at hjælpe dig med, at få mest muligt ud af Fitproject.

Bliv Fitproject-partner allerede i dag!

Udfyld dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig og får dig igang med det samme