Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Kom i Dit Livs Form Med en billig Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din træning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hos Fit Project har du mulighed for let at finde en personlig træner som passer til din økonomi samt dine forventninger. Det kan være svært at skabe overblik på personlig træner markedet, og dermed svært at finde den personlige træner man skal vælge. Herudover er det svært at finde ud af hvad det koster, særligt i forhold til de behov og ønsker man har.

Med Fit Project er hele denne proces gjort meget nemmere – til fordel for dig. Her kan du gratis og uforpligtende indhente op til 3 tilbud på personlig træning, som passer til dit budget og ikke mindst forventninger samt behov.

Sådan fungerer det

For at finde en personlig træner som passer til din økonomi, skal du blot indsende din opgave med en kort beskrivelse af, hvad du ønsker. Herefter kontakter vi dig og taler din forespørgsel igennem med dig, så vi ved hvordan vi skal håndtere din opgave.

Her taler vi dit ønskede budget, dine målsætninger samt forventninger igennem og sørger for, at din opgave sendes til de rigtige eksperter. Herefter vil du modtage op til 3 tilbud fra personlige trænere, som passer til dine krav, behov og som alle ønsker at hjælpe dig med dine mål. Vores service er samtidig uforpligtende, så hvis ikke du modtager tilfredsstillende tilbud, så behøver du ikke acceptere noget!

Hvis du har spørgsmål hjælper vi dig også gerne med at besvare disse, samt hjælper dig med at skabe et overblik over dine muligheder indenfor personlig træning markedet. Således kan du let få en god ide om, hvilke muligheder du har, alt efter hvad dit budget er.

Med Fit Project er det altid nemt og hurtigt at indhente gratis tilbud på personlige træningsforløb, som er skræddersyede til lige netop dig.

Kvaliteten er altid i top

Det er naturligvis oplagt at være i tvivl om kvaliteten, når ordet ”billig” indgår. Med Fit Project behøver du aldrig være bange for, at du modtager tilbud på personlig træning af lav kvalitet – uanset prisen.

Hos Fit Project går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vurderer løbende kvaliteten af vores personlige trænere. Billig personlig træning betyder ikke, at du får dårlig personlig træning; men at du måske har færre timer sammen med din træner, får et kortere forløb eller andet. Kvaliteten er dog altid helt i top, hvilket er vigtigt at slå fast.

Vores personlige trænere afgiver kun tilbud på personlige træningsforløb som passer til dine krav – og yder høj kvalitet hver gang.

Hvordan finder jeg den billigste træner?

Mange personlige trænere har flere forskellige træningsforløb, og kan endvidere lave forløb som er tilpasset dine behov. Det er dog en lang proces at indhente tilbud fra forskellige trænere selv, hvorfor du let kan gøre det med Fit Project.

Således er Fit Project altså en nem, hurtig og effektiv vej til den billigste personlige træner – og det er helt gratis og uforpligtende. Hvis du er interesseret i at spare penge, eller finde den billigste mulighed, så kan vi hurtigt skabe overblikket for dig!

Med Fit Project kan du få tilbud fra dygtige personlige trænere i alle af landets større byer. Ønsker du eksempelvis at finde en personlig træner i København eller måske en dygtig træner i Århus, så kan vi hurtigt og nemt hjælpe dig på vej.

Se det som en investering

Det er værd at nævne, at det ikke altid er værd udelukkende at se på prisen. Personlig træning handler om dig, og derfor skal du se det som en investering i dig selv og din fremtid. En billig personlig træner kan være rigtig for nogle; men absolut ikke for alle.

Er du helt ny og har aldrig trænet før, eller har du et meget ambitiøst mål, så kan det i flere tilfælde en god ide at vælge en lidt større løsning. Alt dette hjælper vi dig naturligvis med at afklare, når du har indsendt din opgave, så du får de tilbud, som bedst muligt passer til dig!

Hvor billigt kan personlig træning gøres?

Prisen på personlige træningsforløb starter ofte omkring 4.000 kr., afhængig af hvad man ønsker, og hvilke behov man har. Dette er gældende for forløb med en varighed på 8-12 uger, hvilket er en typisk længde på et forløb med en personlig træner.

Det er dog muligt i nogle tilfælde at få personlig træning billigere, eksempelvis hvis man ikke har behov for at mødes med sin træner særlig ofte, eller ikke ønsker et særlig langt forløb. Alt dette er naturligvis noget vi taler igennem med dig, når du har indsendt din opgave.

Som alternativ kan du også benytte online personlig træning, hvilket foregår udelukkende online. Det vil altså sige, at kontakten mellem dig og din personlige trænere udelukkende foregår over tlf, mails og andre former for kommunikation. Online personlig træning er derfor betydelig anderledes end almindelig personlig træning, hvor du mødes med din træner, men kan sagtens give fantastiske resultater på trods af dette!