Fit Project

20 84 54 74 info@fitproject.dk

Opnå øget mobilitet og kom i dit livs form Med en Personlig Træner

Med en personlig træner opnår du dine mål og kommer godt i gang med din mobilitetstræning. Få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig og vælg selv den bedste og billigste til dine behov.

"Jeg fik hurtigere service end jeg overhovedet havde tænkt var muligt. Det hele foregik på mine præmisser og jeg havde efter få dage allerede de 3 tilbud. Jeg siger tak for hjælpen til Fit Project. De varmeste anbefalinger herfra."
- Rikke Munkholm Rasmussen

Få gratis tilbud fra 3 trænere nær dig

Start med at fortælle kort om dine målsætninger og forventninger til din personlige træner.

Tanker om dit ønskede træningsforløb

Giv os en ide om hvordan dit træningsforløb skal se ud. Du bliver kontaktet af trænere med udgangspunkt i dine forventninger.

Gå tilbage

Perfekt! Hvordan kontakter vi dig?

Vi ringer dig op og gennemgår kort din henvendelse med dig, hvorefter trænerne kontakter dig direkte med deres tilbud.

Gå tilbage

Jeg kontakte Fit Project og fik lynhurtig tilbagemeldning. Jeg var efter blot 2 dage, sat i kontakt med en personlig træner, som jeg nu er i gang med et forløb hos. Jeg kan kun give Fit Project mine varmeste anbefalinger.
- Josefine Kindberg

Nemt og overskueligt

Det kan være svært at finde den helt rette træner på egen hånd. Lad i stedet trænerne komme direkte til dig med skræddersyede tilbud, som passer til dine forventninger.

Opnå dine mål og drømme

En personlig træner vejleder, støtter og motiverer dig til at komme godt i gang med din træning. Med en træner kommer du i dit livs form en gang for alle.

Find den rigtige træner for dig

120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde kunder, som passer til deres kompetencer. Vi finder den helt rette træner til dig.

Gratis og uforpligtende

Det er gratis at få tilbud fra vores trænere, og du er aldrig forpligtet til at acceptere et tilbud, hvis ikke du finder den rette løsning.

Find din personlige træner inden for 24 timer

Din nye personlige træner glæder sig til at komme i kontakt med dig.
Han eller hun løber gerne hurtigt for din skyld, så du kan komme i gang med det samme.

1

Fortæl os dine ønsker

Beskriv kort dine ønsker og behov. Herefter finder vi 3 trænere, som passer til dine forventninger, og som alle ønsker at hjælpe dig med at nå dine mål.

2

Få tilbud fra trænere

Trænerne tager kontakt til dig for at præsentere dem selv og deres tilbud. Du kan frit sammenligne trænerne og deres tilbud, for at finde den rigtige løsning for dig.

3

Vælg din træner

Vælg det tilbud og den træner, som passer dig bedst. Herefter kan du starte dit træningsforløb op med din nye træner og få hjælp til at komme i dit livs form.

Vi har hjulpet 4360 før dig med at finde en personlig træner

Og vi er altid venlige og imødekommende. Fortæl os dine ønsker og vi finder din personlige træner inden for 24 timer.

Tobias Byrresen
Kundeansvarlig

Ofte stillede spørgsmål


Hvordan foregår personlig træning?
Et forløb med en personlig træner vil typisk have en varighed på omkring 8-12 uger, hvor du mødes og træner med din træner 1-3 gange ugentligt alt efter dine behov og ønsker.

Du vil være i løbende kontakt med din træner under dit forløb, så du altid bliver holdt til ilden og får hjælp til at planlægge din træning optimalt.

Hvad koster en personlig træner?
Prisen for en personlig træner afhænger i høj grad af hvor stort et forløb, du efterspørger. Vi sørger for at finde den rette træner og løsning til dig – også prismæssigt.

Hvor træner jeg med min træner?
Dine personlige træningstimer med din træner vil foregå i det træningscenter, som din træner er tilknyttet. Vi matcher dig naturligvis kun med trænere, hvis lokation passer til dig.

Hvordan får jeg mine tilbud?
Trænerne kontakter dig direkte for at præsentere dem selv og deres tilbud for dig.

Du kan frit aftale et uforpligtende møde med en eller flere af trænerne, hvor I kan sætte jer sammen og vurdere kemi og i fællesskab finde frem til den rigtige løsning for dig.

Hvem er trænerne?
Mere end 120 personlige trænere bruger hver dag Fit Project til at finde nye kunder. Du får dine tilbud fra trænere som synes, du er spændende, og som er interesseret i at hjælpe lige netop dig.

Find min træner

Hvis du leder efter en dygtig personlig træner, som kan hjælpe dig med at øge din bevægelighed og mobilitet – hvad end dit endelige mål er – så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette.

Med Fit Project kan du nemlig få gratis tilbud på træningsforløb fra 3 trænere nær dig, og vi kan naturligvis finde en træner, der kan hjælpe dig med at bliv mobil, bevægelig og stærk!

Få din bevægelighed og styrke igen med en kompetent træner

Måske har du gennemgået en operation tidligere, være inaktiv i længere tid – eller måske har du bare brug for at blive mere smidig og mobil, da du efterhånden er blevet noget stiv i kroppen. Uanset din situation så kan en kompetent træner hjælpe dig med at blive smidig og bevægelighed, så du kan komme videre med din træning og få den krop, du jagter.

Med en dygtig træner får du hjælp til smidighedsfremmende træning, som kan medvirke til at gøre dig mere mobil og generelt få din bevægelighed igen. Hertil kan en personlig træner hjælpe dig med at optimere dine bevægelsesmønstre, styrke dine led og give dig balance og stabilitet tilbage i kroppen, så du kan stå tilbage med en krop samt et resultat, du virkelig er glad for.

Bevægelighed og mobilitet er en forudsætning for effektiv træning

Der er rigtigt mange træningsøvelser som kræver, at din bevægelighed er i top, og særligt hvis du skal udføre øvelsen korrekt og præstere optimalt.

Af selvsamme årsag bør du altid arbejde med at forbedre din bevægelighed og mobilitet, så du ikke blot minimerer din skadesrisiko – men også så du forbedrer din præstation og dermed de resultater, du opnår gennem din træning.

Vil du gerne optimere din træning, så kan øget bevægelighed og mobilitet være en nødvendighed, og hvis du halter på området, så kan en personlig træner hjælpe dig på rette kurs med den rigtige træning!

Slip for ømheder og irritationer og få styrken tilbage i din krop

En usmidig og immobil krop kan i særdeleshed føre til småskavanker, irritationer og generel ømhed i hele kroppen. Har du ikke god bevægelighed i dine led – hvad end det skyldes tidligere skader, inaktivitet eller noget helt tredje – så fører det sjældent til noget godt.

Det hæmmer dine bevægebaner, og gør groft sagt din krop mindre effektiv til at bevæge sig – og for dig med begrænset mobilitet, er det sandsynligvis en problemstilling, du kender alt for godt til.

Ved at få din bevægelighed styrket og forbedret vha. korrekt øvelsesvalg, god planlægning og mobilitetstræning, kan du altså både forbedre din krops effektivitet og derudover slippe af med dine småskader og irriterende ømheder i kroppen.

I sidste ende medfører en øget bevægelighed en sundere, stærkere og mere parat krop, som munder ud i en gladere dig!

Lær at bevæge dig optimalt og opnå en stabil krop med en personlig træner

Endeligt så kan en dygtig personlig træner med speciale i bevægelighedstræning lære dig at bevæge dig optimalt – så du kan få fuld effekt af dine fysiske udfoldelser. Hertil kan en træner hjælpe dig med at opbygge en stabil og stærk krop i balance – som ligeledes medfører en mere effektiv krop men også en mere hårdfør krop, så du har nemmere ved at undgå skader i fremtiden.

Hvis ikke du er vant til at træne og motionere – og ønsker at komme godt fra start på din træning – så kan en personlig træner være et yderst godt valg. Det kan nemlig være en udfordring at få dine bevægelser og øvelsesteknik til at spille – og særligt hvis din mobilitet halter.

Alt dette kan du få hjælp til at forbedre med en personlig træner, og hertil hjælper en træner dig naturligvis med effektivt træningsplanlægning og fornyet motivation til din træning – hvilket gør din træning spændende og inspirerende!