Personlig træner pris – hvad koster en personlig træner?

Personlig træning er en fantastisk måde at opnå gode resultater på. Men før du beslutter sig for at få en personlig træner, kan det naturligvis være relevant at vide, hvad en personlig træner rent faktisk koster.

Forløb med personlige trænere kan findes i mange forskellige prisklasser, med varierende indhold og varighed. Det kan være svært at finde den rigtige løsning, og det tager tid at lede og vurdere forskellige priser og forløb, hvorfor mange helt ender med at opgive at finde en personlig træner.

Hos Fit Project har vi gjort det hele nemmere for dig. Vi lader dig indhente op til 3 gratis tilbud på personlig træning fra kvalitetssikrede trænere, som du helt frit kan vælge i mellem. Du skriver helt simpelt, hvad dine mål er, samt hvad du søger hjælp til, og så finder vi 3 tilbud til dig fra personlige trænere med ekspertise og interesse i din type opgave.

Når du har indsendt din opgave, ringer vi dig op og taler detaljerne igennem herunder blandt andet dit ønskede prisniveau. På denne måde ved du, at du ender med at modtage de helt rigtige tilbud, som svarer til dine forventninger – og dit budget!

Hvad koster en personlig træner?

Prisen for en personlig træner er bestemt af flere ting, hvoraf de to mest afgørende faktorer oftest er forløbets varighed, samt hvor ofte dig og din træner mødes. Et langt forløb og flere personlige træningstimer, koster mere end et forløb med færre timer. Hertil kommer mængden af træningsprogrammer, kostplaner og muligheden for kommunikation og feedback.

Typiske forløb med en personlig træner har en varighed på mellem 8-12 uger og en startpris på omkring 4.000 kr., alt efter hvilke behov og krav du har.

Antallet af personlige træningstimer i et forløb med en personlig træner er meget varierende og afhængig af, hvad du har behov for. Som udgangspunkt vil langt de fleste finde et forløb med en eller to ugentlige personlige træningstimer passende – men mange vælger også flere timer.

Her er det naturligvis værd at nævne, at flere træningstimer med din træner vil koste lidt mere end færre timer, men omvendt er det også den sikre vejre til bedre resultater.

Vi hjælper dig gerne med at skabe overblik over dine muligheder, så du kan finde frem til, hvad du har brug for. Indsend blot din opgave med beskrivelse af hvad du ønsker at opnå, og gerne vil have hjælp til, og så taler vi sammen frem til, hvilket forløb der er det rigtige for dig. Husk at det er helt gratis og uforpligtende at indsende en opgave.

I stedet for at skulle lede efter forløb til faste priser som passer til dig, så giver Fit Project dig i stedet en unik mulighed for, at modtage tilbud på forløb som er tilpasset dine behov, forventninger – og ikke mindst dit prisniveau.

Bør jeg spare på personlig træning?

Personlig træning kan have en meget varieret pris, og du skal naturligvis have et forløb som passer til dit budget – men du bør ikke udelukkende fokusere på prisen, når det kommer til personlig træning.

En personlig træner er en investering i din egen krop og sundhed, og det vigtigste vil altid være, at du når dine ønskede resultater. Du skal selvsagt have en løsning, der passer til dit budget, men for din egen skyld bør din prioritering ikke udelukkende være på prisen.

Et forløb med en dygtig personlig træner er ikke produkt, som du kun har begrænset brug af. Derimod er personlig træning en sikker vej til at bliver klogere på dig selv, din krop og ikke mindst træning, kost og sundhed. Uanset hvad du ønsker hjælp til, hvad end det er vægttab, styrketræning, løb eller noget helt fjerde, så er en personlig træner den ultimative løsning – og en sikker investering i dig selv.

Har jeg andre muligheder?

Et godt alternativ til traditionel personlig træning kan være online personlig træning. I modsætning til almindelig personlig træning, så fungerer online personlig træning udelukkende ”online” – som navnet antyder.

Helt konkret vil det sige, at du ikke mødes fysisk med din træner, men derimod klarer din træner og dig alt kommunikation via telefon, mail, Skype og lignende. Ligeledes sender din træner regelmæssigt nye træningsprogrammer til dig og følger op på din fremgang.

Prisen på online personlig træning vil oftest være betydeligt mindre end almindelig personlig træning, men har naturligvis også nogle klare begrænsninger, omend det stadig kan være en rigtig god løsning.

Et online træningsforløb på 8-12 uger vil oftest have en pris på omkring 2.500 kroner, afhængig af, hvad du har behov for.

Vil du gerne klare din træning selv, så er du velkommen til at svinge forbi vores artikeldatabase, hvor du kan finde mange gode tips og råd til din træning.

Er en personlig træner pengene værd?

En personlig træner som skaber resultater for dig, er alle pengene værd. En personlig træner som ikke gør nogen forskel for dig, er omvendt ikke meget værd. Derfor er det vigtigt, at en personlig træner har evnerne til at gøre en forskel, før han eller hun er noget værd for sine kunder.

Personlig træning har stor effekt, hvis du finder en træner som passer perfekt til dig.

Hos Fit Project gør vi helt konkret to ting for at sikre, at din personlige træner giver dig fuld værdi for pengene:

Kvalitetskontrol

For at sikre et højt niveau kvalitetskontrollerer vi alle personlige trænere i vores netværk. Vi vurderer alle trænere baseret på en lang række af faktorer, inden de tilknyttes Fit Project. Disse faktorer dækker over blandt andet relevante uddannelser og kurser, erfaring, faglige viden, tidligere resultater samt ikke mindst deres evne til at kommunikere med andre.

Herudover laver vi løbende vurderinger af vores tilknyttede personlige trænere, baseret på de tilbagemeldinger og feedback vi får fra vores brugere. Personlige trænere som ikke lever op til vores standard, eller modtager ringe tilbagemeldinger, bliver automatisk ekskluderet fra vores service.

Korrekt matchning af opgaver

Foruden kvalitetskontrol af de personlige trænere sørger vi også for at matche din opgave med trænere, som har speciale og interesse i lige netop din opgavetype. Dette gør vi ved at inddele personlige trænere i de kategorier, som de har ekspertise og erfaring i at arbejde med samt de kategorier, de brænder for.

Med Fit Project er du altså sikret tilbud fra trænere som foruden at passe til dine prismæssige forventninger, også kommer fra dygtige eksperter med de helt rigtige forudsætninger i forhold til at hjælpe dig i mål.

Har du yderligere spørgsmål, og vil du gerne have mere information, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@fitproject.dk eller på telefon 52 50 67 10

En kommentar

Didde Mortensen

Jeg er alene med min datter og søger derfor effektiv hjemmetræning. Dog også til kost. En kost min 8 årige datter også kan spise og vokse på… Jeg ønsker en der holder mig i hånden og en der følger mig 1 gang om ugen på min adresse på Frederiksberg.
Gerne mandag, hvor der tales kost, gives træningstips til kommende uge og følger op på vægt og centimeter og fedtprocent.. gerne et skema system.
Tænker en time om ugen er rigtig fin.
Dette ønsker i en 3 måneders periode.
Jeg har taget voldsomt på det sidste halve år… Så vejer 72 kilo og er 164 cm. høj.

Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.