Dette kan du typisk forvente af dit forløb med en personlig træner

Hos Fit Project har vi hjulpet mange tusinde danskere videre med deres ønske om et forløb med en personlig træner – og derfor har vi naturligvis også en lang række erfaringer, som vi kan trække på i forhold til personlig træning.

Et af de spørgsmål vi ofte støder på i det daglige, er hvad et forløb med en personlig træner indeholder; og hvad man typisk kan forvente, når man ønsker et træningsforløb.

Og det er netop det vi skal kigge lidt nærmere på i denne artikel, hvor det handler om personlige træningsforløb, og hvad du kan forvente at få med.

Men lad mig lige for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at denne artikel tager udgangspunkt i hvordan størstedelen af de træningsforløb vi formidler ser ud – men der skal naturligvis tages højde for, at dine behov kan kræve noget andet.

Alt dette er din personlige træner heldigvis ekspert i, så det finder I (og vi) ud af sammen. Og er du i tvivl om noget, så sidder vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Opstartssamtale med din personlige træner

Et træningsforløb med en personlig træner starter typisk med en samtale, hvor i sætter jer ned og finder ud af, hvilke behov og udfordringer du har – samt hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig godt på vej.

Og i forlængelse af dette, så er din personlige træner måske også interesseret i at høre mere omkring din træningserfaring, eventuelle skader og mere til.

Hele formålet med den indledende samtale er at få skabt et godt billede af hvem du er, hvilke udfordringer du står over for, og hvordan I sammen kan nå de mål, som er realistiske for dig.

Individuelt tilpasset træningsprogram

En af de grundlæggende elementer i dit træningsforløb er naturligvis dit træningsprogram. Og grundstenen i godt træningsprogram er, at det er tilpasses dig.

Det er derfor også vigtigt, at de indledende samtaler får afdækket dine behov.

Din personlig træner har stor erfaring med at lave solide træningsprogrammer, og typisk vil det være sådan at du i løbet af dit træningsforløb får flere træningsprogrammer af flere ugers varighed – med henblik på at rykke dig betydeligt i løbet af dit forløb.

Selvom der helt sikkert er nogle styrketræningsøvelser, der er bedre end andre, så skal øvelserne udvælges med henblik på dine målsætninger, og hvad du ønsker af dit træningsforløb.

Individuelt tilpasses kostplan

Det er ikke alle træningsforløb med en personlig træner, der inkluderer kostplaner eller kostvejledning – men det hænger naturligvis ofte sammen med træningen; særligt hvis du ønsker vægttab eller øget muskelmasse.

Ligesom med træningsprogrammet, så er din kostplan naturligvis også tilpasset dig og dine mål, så kommer du helt rigtigt fra start.

Der er er stor forskel på hvordan personlige trænere laver kostvejledning og kostplaner – og det hænger sammen med, at vi hver især har det bedste med enten det ene eller det andet.

Måske kan du bedst lide at det hele er sat i system, at og du får at vide præcist hvad du skal spise; eller måske responderer du langt bedre på generelle retningslinjer og gode kostråd.

Uanset hvilken lejr du tilhører, så kan din personlige træner hjælpe dig godt på vej.

Løbende sparring og motivation

Selvom man ofte tænker, at det klart vigtigste i et forløb med en træner, er træningsprogrammet – så er det faktisk sjældent det mest essentielle.

For et solidt træningsprogram kan du som udgangspunkt godt finde selv; men som du sikkert har erkendt i og med at du læser om træningsforløb, så giver det sjældent gode resultater alene.

Dét, der til gengæld giver gode resultater, er den løbende motivation og sparring, som din personlige træner kan give dig.

Og det er netop dét, der er det vigtigste i dit træningsforløb.

Alle personlige trænere hos Fit Project har lang erfaring med at træne klienter med vidt forskellige behov, og de kan uden tvivl også hjælpe dig – uanset hvad du ønsker fra dit træningsforløb.

Med en god personlig træner i ryggen opdager du hurtigt, at træningen og resultaterne bliver bedre – og at træningen ligefrem bliver ugens klare højdepunkt.

Et godt træningsforløb med en dygtig træner kan således danne grobund for en fascination af træning, der i det lange løb gør dig gladere, sundere og bedre tilpas i hverdagen.

Resultater efter ydeevne

Det skal ikke være nogen hemmelighed; vil du gerne rykke dig meget på kort tid, så kræver det hårdt arbejde.

Det er dog på ingen måde umuligt – specielt ikke med en dygtig træner i ryggen.

Men resultaterne kommer selvsagt ikke af sig selv, og du kan have den dygtigste træner i hele verden; men hvis du ikke yder selv, så sker der ikke meget.

Gør derfor dig selv og din træner den tjeneste, at du bliver afklaret med hvad dine mål er, og ikke mindst hvad det kræver af DIG at opnå de mål.

Så er du nemlig allerede rigtigt godt på vej, og så vil du opdage, at din personlige træner kan presse dig mere end du nogensinde havde troet muligt.

Hos Fit Project sidder vi altid klar til at give dig 3 gratis tilbud på personlige træningsforløb med den helt rigtige træner – så du kommer bedst muligt i gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.