Nytårsfortsætter – hele året!

5 Tips til at holde træningen i hele 2019 Dette indlæg er skrevet af Jonas Thylstrup fra inner-gym.com og udtrykker skribentens holdning.     2019 er skudt i gang og 2018 er afsluttet på vanlig vis med julen og nytåret. Dette er for mange også tiden, hvor de klassiske nytårs-fortsætter indtræder. Vi lover os selv… Read more »

Sådan kommer du igang med at træne i januar

Netop som vi bedst er kommet over et mad-orgie i december, og for manges vedkommende har julefrokoster langt ind i januar, så har vi begået en fatal fejl. I godt selskab og med procenter i blodet har vi annonceret, at vi skal få gjort noget ved vores fysik og igang med at træne mere. Hvad… Read more »

10 øvelser som kan forbedre din ankelmobilitet i dag

Begrænser din ankelmobilitet eller mangel på samme, din evne til at udføre træningsøvelser korrekt? Det medfører således, at din træning ikke er effektiv, og endnu værre, så øger du risikoen for skader. Her er 10 øvelser til, at hjælpe dig med at forbedre din ankelmobilitet hurtigt og effektivt. Disse øvelser vil dramatisk forbedre dine begrænsninger i… Read more »

Komplet guide til coretræning

Det er enormt attraktivt med stærke mavemuskler, og derfor har vi nu sammensat en omfattende guide til coretræning. Vi kommer derfor ind på, hvorfor coretræning skal være mere avanceret end bare mavebøjninger. Samtidig har vi fået fundet mere end 10 forskellige maveøvelser frem, så du kan se hvordan de skal udføres. Nu har du læst… Read more »

Økologi – Er det sundhedsmæssigt bedre end konventionelle fødevarer?

Økologi er på alle læber. I en interviewundersøgelse foretaget af Landbrug og Fødevarer fandt man, at danskerne køber økologisk, fordi de ønsker mere sundhed, bedre miljø og bedre dyrevelfærd. Du har formentlig på et tidspunkt fået fortalt, at økologiske fødevarer er langt sundere end konventionelle fødevarer og at det er bedre for miljøet og dyrene? Men faktisk… Read more »

Den bedste musik til træning – og hvorfor musik gør din træning bedre

Det er ikke ligefrem et nyt koncept, at din træning forbedres, når du lytter til tonerne af dit yndlingstrack. Enhver som har stået foran spejlet og skyggebokset til Rocky-temaet, eller har givet den gas med musik til træningen, forstår de skjulte kræfter i musikken. De rigtige sange kan aktivere fysiske og psykiske reserver indeni os, som… Read more »

Dette kan du typisk forvente af dit forløb med en personlig træner

Hos Fit Project har vi hjulpet mange tusinde danskere videre med deres ønske om et forløb med en personlig træner – og derfor har vi naturligvis også en lang række erfaringer, som vi kan trække på i forhold til personlig træning. Et af de spørgsmål vi ofte støder på i det daglige, er hvad et… Read more »

Sådan taber du dig kvinde!

Hvis du er kvinde og på jagt efter et succesfuldt vægttab, så er denne artikel for dig. Her får du alle de nødvendige råd til at få dit vægttab på rette spor, så du kan komme rigtigt i gang med at smide de overflødige fedt og få den krop, du altid har drømt om. Du… Read more »

Det perfekte træningsprogram til dit vægttab

Hvis du ønsker at komme bedst muligt fra start på dit vægttab, så skal du naturligvis have et fornuftigt træningsprogram skræddersyet til dine mål, så din plan og strategi er lagt ud foran dig. Med andre ord skal du have et træningsprogram, som er perfekt i forhold til at opnå et succesfuldt vægttab og som… Read more »

Bliv klar til din fysiske optagelsesprøve – og få topkarakter!

En fysisk optagelsesprøve hvad end det er ved militæret, politiet, Falck, beredskabsstyrelsen eller et helt femte sted kan være en stor udfordring for mange. Ikke mindst er det for mange en hindring, som betyder, at udsigten og håbet om at få drømmejobbet synes fjernt. Det skyldes kort og godt, at de fysiske optagelsesprøver er særligt… Read more »

Stor guide: Sådan kommer du i dit livs form!

Hvis du drømmer om at komme i god form – og måske endda i dit livs form – så er denne guide skrevet til dig. I denne artikel får du alle de råd, du har ledt efter, så du for alvor kan få gang i din træning og opnå den form, du så længe har… Read more »