Økologi – Er det sundhedsmæssigt bedre end konventionelle fødevarer?

Økologi er på alle læber. I en interviewundersøgelse foretaget af Landbrug og Fødevarer fandt man, at danskerne køber økologisk, fordi de ønsker mere sundhed, bedre miljø og bedre dyrevelfærd. Du har formentlig på et tidspunkt fået fortalt, at økologiske fødevarer er langt sundere end konventionelle fødevarer og at det er bedre for miljøet og dyrene? Men faktisk… Læs mere »

Den bedste musik til træning – og hvorfor musik gør din træning bedre

Det er ikke ligefrem et nyt koncept, at din træning forbedres, når du lytter til tonerne af dit yndlingstrack. Enhver som har stået foran spejlet og skyggebokset til Rocky-temaet, eller har givet den gas med musik til træningen, forstår de skjulte kræfter i musikken. De rigtige sange kan aktivere fysiske og psykiske reserver indeni os, som… Læs mere »

Dette kan du typisk forvente af dit forløb med en personlig træner

Hos Fit Project har vi hjulpet mange tusinde danskere videre med deres ønske om et forløb med en personlig træner – og derfor har vi naturligvis også en lang række erfaringer, som vi kan trække på i forhold til personlig træning. Et af de spørgsmål vi ofte støder på i det daglige, er hvad et… Læs mere »

Sådan taber du dig kvinde!

Hvis du er kvinde og på jagt efter et succesfuldt vægttab, så er denne artikel for dig. Her får du alle de nødvendige råd til at få dit vægttab på rette spor, så du kan komme rigtigt i gang med at smide de overflødige fedt og få den krop, du altid har drømt om. Du… Læs mere »

Det perfekte træningsprogram til dit vægttab

Hvis du ønsker at komme bedst muligt fra start på dit vægttab, så skal du naturligvis have et fornuftigt træningsprogram skræddersyet til dine mål, så din plan og strategi er lagt ud foran dig. Med andre ord skal du have et træningsprogram, som er perfekt i forhold til at opnå et succesfuldt vægttab og som… Læs mere »

Bliv klar til din fysiske optagelsesprøve – og få topkarakter!

En fysisk optagelsesprøve hvad end det er ved militæret, politiet, Falck, beredskabsstyrelsen eller et helt femte sted kan være en stor udfordring for mange. Ikke mindst er det for mange en hindring, som betyder, at udsigten og håbet om at få drømmejobbet synes fjernt. Det skyldes kort og godt, at de fysiske optagelsesprøver er særligt… Læs mere »

Stor guide: Sådan kommer du i dit livs form!

Hvis du drømmer om at komme i god form – og måske endda i dit livs form – så er denne guide skrevet til dig. I denne artikel får du alle de råd, du har ledt efter, så du for alvor kan få gang i din træning og opnå den form, du så længe har… Læs mere »

HJÆLP: Vægttab – hvordan gør jeg?

Vægttab er en af de ting, som rigtig mange desperat søger hjælp til – og det gælder sandsynligvis også for dig, eftersom du er endt på denne artikel. Du har sikkert forsøgt adskillige gange, men uanset hvad du gør (eller hvad du læser om vægttab), så sker der bare ingenting. Din vægt rykker sig simpelthen… Læs mere »

Bliv bryllupsklar med effektiv og intensiv træning

Hvis der er et tidspunkt i dit liv, hvor du virkelig skal være lækker fra ende til anden, så er det til dit (eller måske venindens) bryllup. Det er en af de begivenheder i enhver kvindes liv, hvor formen bare skal spille. Her skal du ligne dit bedste, og din kjole skal sidde helt perfekt…. Læs mere »

Sådan får du (nemt) din gamle krop tilbage efter din fødsel!

En graviditet og fødsel er en kæmpe begivenhed, som er fyldt med lykke og glæde. Men omend dét at få et barn, giver dig store mængder af lykke og glæde, så giver det dig ofte også noget væsentligt andet og mere uønsket; nemlig en øget kropsvægt med en dertilhørende øget fedtmasse. En graviditet er nemlig… Læs mere »

Lær vejen til et nemt og overskueligt vægttab!

Ordet vægttab klinger sjældent godt med ordet nemt – og det ved du sikkert af bitter erfaring. Hvis du er havnet på denne side, så er der en god sandsynlighed for, at du tidligere har tabt kampen mod et vægttab – eller måske leder du bare efter den bedste mulige (og letteste) start på din… Læs mere »